Esteu aquí

La teleassistència arriba a mil persones usuàries al Prat

Aquest servei afavoreix especialment les persones que viuen soles.

dimecres, 10 març, 2010 - 12:00

Un miler de persones del Prat de Llobregat majors de 65 anys ja disposen a casa seva del servei de teleassistència domiciliària, un sistema que les connecta les 24 hores del dia a una central d’emergències. A més, cada usuari/a porta penjat un petit aparell amb un botó que pot prémer en qualsevol moment en cas de necessitat.

Aquest servei afavoreix la seva seguretat i fa un seguiment i acompanyament a les persones que es troben en situació de risc per factors d’edat, salut o dependència, acudint, si és necessari, al propi domicili.

Persones soles
L’objectiu és cobrir les necessitats de la població que, per aquests o altres factors, es troba sola i, en conseqüència, desatesa. Tot i que la prioritat són les persones més grans, el servei també s’estén a persones més joves amb diferents discapacitats.

Haver arribat als 1000 aparells en funcionament és una fita important. Fins ara, unes 1.300 persones del Prat ja han gaudit d'aquest servei.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...