Esteu aquí

La Taula d'Entitats comença a preparar la Festa del Voluntariat

divendres, 29 març, 2019 - 10:30

Amb l’objectiu de començar a organitzar la Festa del Voluntariat d’enguany, el passat dimarts 26 de març va tenir lloc la primera trobada de la Taula d’Entitats de Voluntariat, a Cases d’en Puig. 

Un total de tretze persones pertanyents a 10 entitats amb projectes de voluntariat al Prat es van reunir amb les tècniques municipals de participació, entitats i voluntariat, per tal de consensuar entre totes com ha de ser la Festa del Voluntariat per aquest any.

De la trobadavan sortir tota una sèrie de propostes per començar a treballar en aquest acte de reconeixement de la tasca que fan les persones voluntàries de la ciutat. A banda d’aquest reconeixement, aquest any es vol aconseguir la implicació de la gent jove i de les entitats juvenils amb el voluntariat, per la qual cosa hi haurà canvis en el format de la festa, que s'aniran desvetllant més endavant.

Aquest ha estat el tret de sortida, però encara queden taules de treball a fer durant aquest pròxims mesos per acabar de donar-li la forma desitjada a la Festa del Voluntariat d’aquest any.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 22 gener, 2020 - 14:45

Enquesta telefònica sobre les condicions de vida al Prat

Encarregades per l'Observatori Social de l'Ajuntament

dimarts, 21 gener, 2020 - 13:00

En marxa els cursos d’hivern per a entitats

Formacions sobre el certificat digital, com obtenir subvencions municipals o ...

dimarts, 21 gener, 2020 - 12:45

Èxit de participació de la celebració de l’any nou xinès

És la primera vegada que es fa al Prat