Esteu aquí

La Taula del Voluntariat ja treballa en la seva presència a la Mostra d’Entitats

Proposa commemorar el Dia Internacional del Voluntariat, el proper 5 de desembre

dijous, 17 octubre, 2019 - 21:30

El passat dia 16 d’octubre la Taula d’entitats de Voluntariat del Prat es va tornar a reunir per tal de començar a treballar la seva presència a la Mostra d’Entitats d’enguany. 

De manera conjunta i participada, es va pensar i acordar quines serien les accions de voluntariat a realitzar aquest any per tal de visibilitzar el voluntariat a la ciutadania del Prat. Durant el mes de novembre es treballarà conjuntament per definir com serà aquesta activitat a la que es convocarà a tothom a participar. 

Dia Internacional del Voluntariat

Una altra proposta que es va tractar amb les entitats va ser la de realitzar una acció per a celebrar el Dia Internacional del Voluntariat, que es durà a terme el proper 5 de desembre, i que reconeix la gran tasca que realitzen les persones voluntàries d’arreu del món. 

Cal recordar que el voluntariat és clau per a poder tirar endavant molts projectes d’unes entitats que contribueixen a una millor convivència ciutadana. 

Podeu consultar tots els projectes de voluntariat que hi ha a la ciutat. Per a més informació us podeu adreçar els dilluns i els dijous de manera presencial al Punt de Voluntariat situat a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4), enviant un correu electrònic a voluntariat@elprat.cat, o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.
 

Compartir

Noticies relacionades

Accessibilitat contenidors

dilluns, 12 abril, 2021 - 13:00

Més de 80 actuacions per millorar l’accessibilitat de contenidors i parades d’autobús

Principalment, es taparan escocells als arbres de la via pública que...

dilluns, 12 abril, 2021 - 10:45

Només dos grups bombolla escolars confinats al Prat

A partir de la informació que la Generalitat posa a disposició a través de l’eina informàtica Traçacovid sobre els casos covid-19 als centres educatius d...

dilluns, 12 abril, 2021 - 09:45

Comença la fase de votacions dels pressupostos participatius

Del 12 d'abril al 2 de maig