Esteu aquí

La Taula de Voluntariat avalua les accions del 2019 i ja treballa en nous reptes

La Festa del Voluntariat és el proper gran esdeveniment on participaran totes les entitats de voluntariat de la ciutat

dijous, 13 febrer, 2020 - 08:30

El passat dilluns 10 de febrer, la Taula d’Entitats de Voluntariat del Prat va celebrar la primera reunió de l’any amb l’objectiu de fer una valoració de les accions portades a terme durant l’any 2019 i començar a treballar en el propera Festa del Voluntariat.

La Taula de Voluntariat va valorar positivament la campanya 1+1=voluntariat, com una bona manera de reconèixer la tasca de voluntariat que moltes persones estan portant a terme, dia a dia, des de les entitats del Prat. 

També es va valorar molt positivament la participació de les entitats de voluntariat al “Sofà de la convivència” de la 17a Mostra d’Entitats, una acció de la qual es creu que va aportar un espai de reflexió en el qual es van poder compartir i posar en comú algunes de les experiències que viuen diàriament les persones voluntàries.

La Festa del Voluntariat

Enguany se celebrarà la 5a Festa del Voluntariat, en la qual ja s’està treballant en l’organització de manera conjunta i participativa, amb l’objectiu de convertir-la en un espai de referència on totes les persones voluntàries se sentin representades i, a la vegada, reconegudes per la seva tasca al llarg de l’any.

El voluntariat és clau per poder tirar endavant molts projectes de les entitats que contribueixen a una millor convivència ciutadana. D’aquesta manera es vol visibilitzar la gran tasca que realitzen les persones voluntàries.

Consulteu tots els projectes de voluntariat.

Per a més informació us podeu adreçar els dilluns i els dijous de manera presencial al Punt de Voluntariat, situat a les Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4), o podeu enviar un correu electrònic a voluntariat@elprat.cat o bé trucar al telèfon 93 379 00 50.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 setembre, 2022 - 13:30

Demà, 1 d’octubre, es commemora el Dia Internacional de les Persones Grans

L’1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de les Persones Grans. Una commemoració que pretén reivindicar la ple...
Presentacio Missio Cohesió Territorial Compromís Metropolità Prat

divendres, 30 setembre, 2022 - 10:15

El Compromís Metropolità 2030 s’ha compromès a reduir a menys del 25% la població de rendes baixes als barris més vulnerables, en l’acte celebrat al Prat

En matèria de cohesió territorial, el pla estratègic s’ha fixat l’objectiu de...

dijous, 29 setembre, 2022 - 12:15

El LECXIT busca persones voluntàries

A moltes escoles de primària del Prat hi ha nens i nenes que llegeixen una hora a la setmana acompanyades de persones joves o adultes, que els acompanyen en l’aventura de llegir. Aquestes ...