Esteu aquí

La tardor porta nous cursos de formació per a les entitats del Prat

Tractaran sobre la captació de fons de finançament i xaxes socials, i es faran en format virtual

dimarts, 29 setembre, 2020 - 11:15

Després d’aquests mesos d’incertesa i amb l’objectiu d’adaptar-se a la nova situació, el Servei de Formació i Assessorament a les Entitats ofereix un nou pla de formació per donar eines i recursos que ajudin a millorar la vida de les associacions de la ciutat.

Aquesta tardor arriba amb una nova proposta en format virtual, i amb dos temàtiques que, actualment, preocupen les nostres entitats, com són la captació de fons de finançament i les xarxes socials.

La primera de les formacions a l’octubre serà “Reactivem l’entitat. Captació de fons per a entitats no lucratives”, adreçada a reflexionar sobre les estratègies i eines per a la captació de fons, i dirigida per Fundesplai. La formació està plantejada per realitzar-se en 2 sessions a través de la plataforma virtual webinar.

Al novembre, i també en un format virtual, podreu participar en la formació sobre xarxes socials. L’objectiu és aprendre a seleccionar quina és la xarxa social que més s’ajusta a les necessitats de cada entitat, a més de conèixer les seves funcions i treure’n el màxim profit. Aquesta formació la portarà a terme Sílvia Llombart, experta comunicació digital.

L’objectiu d’aquestes formacions és donar eines a les entitats per poder ampliar els coneixements i fer una millor gestió de les seves associacions i activitats, ja que unes entitats més preparades ajuden a millorar la nostra ciutat. 

Inscripcions obertes

Les inscripcions són gratuïtes i ja estan obertes. Per fer-ho només cal enviar un correu electrònic a entitats@elprat.cat, trucar al 93 379 00 50 (ext. 5600) o bé de manera presencial a les Cases d‘en Puig.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament d’ajuts per activitats extraescolars del curs 2021-2022

Per al curs vinent s’hi destina 265.000 € i se'n beneficiaran 1.300 alumnes

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:15

Precaucions a l'hora d'anar a la platja i el bany

Seguint uns consells senzills, amb coresponsabilitat, tothom en podrem gaudir

dimecres, 28 juliol, 2021 - 09:15

Restriccions als viatges fora de Catalunya per la covid-19 i informació sobre viatges al país

Informació per viatjar a l'estranger