Esteu aquí

La tapa pratenca "Trifàssic de pota blava", la tercera millor de Catalunya

TEMES: Turisme

Celebrat a Sitges el concurs Tapa de l'Any de Catalunya

dilluns, 2 març, 2015 - 09:45

La tapa "Trifàssic de pota blava", de la xef Susana Aragón, del restaurant Ona Nuit del Prat, ha quedat en tercer lloc en el concurs Tapa de l'Any de Catalunya, celebrat aquest diumenge a Sitges entre 12 tapes finalistes.

La tapa guanyadora ha estat "Pop atlàntic", del xef Manuel Núñez (restaurant Arume de Barcelona). En segon lloc ha quedat la tapa "Passió per l'olla aquellarre", del cuiner Rafa Solé, del restaurant Firo Tast de Barcelona.

Els cuiners i cuineres han cuinat els plats davant el públic i el jurat, format pels periodistes Xavier Agulló, Mikel Iturriga i Toni Massanés i pel cuiner del restaurant Manairó, Jordi Herrera.

Estrella Damm, juntament amb el Gremi d’Hostaleria de Sitges i l’Agència de Promoció de Turisme de Sitges, han organitzat per segona vegada el concurs Tapa de l’Any.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 març, 2024 - 09:15

Les Festes de la Carxofa Prat es presenten envoltades de tractors per reivindicar el paper de la pagesia del Parc Agrari

La Granja de la Ricarda acull un acte que aglutina veus del camp i de la...
Calçots del Prat_ Cooperativa Agrícola

dilluns, 11 març, 2024 - 10:15

La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per identificar els calçots que produeix

Es tracta d’una estratègia per posicionar aquest producte de km 0 que destaca...

dijous, 7 març, 2024 - 11:00

13 restaurants del Prat participen en les Jornades Gastronòmiques que inauguren les Festes de la Carxofa

La xef Carme Ruscalleda apadrina el XV Març Gastronòmic