Esteu aquí

La T-jove fins als 30 anys, ja disponible

Aquesta mesura se suma a d’altres que promocionen el transport públic i sostenible, com ara la pròxima línia d’autobús cap a Bellvitge, l’AMBici metropolitana o la flota de vehicles compartits de la ciutat.

dijous, 16 març, 2023 - 14:00

L’Autoritat de Transport Metropolità (ATM) de Barcelona ha posat en marxa la nova T-jove, un abonament amb un preu reduït amb la bonificació del 50% del seu preu (40 euros) i ha ampliat l’edat de cobertura, dels 24 als 30 anys, una tarifa que serà única per a les 6 zones. A més a més, els menors de 16 anys poden viatjar amb la nova T-16, totalment gratuïta. En el cas de les persones grans, recordem que la targeta rosa també va ampliar la franja d’edat a la nostra ciutat fins als 60 anys. Tant per la T-16 com per la targeta rosa, des de l’OIAC us donarem tota la informació i us proporcionarem els formularis corresponents per aconseguir-les. També és un punt de recollida d’aquests títols.

Mobilitat sostenible

Aquesta és una mesura més per promocionar una mobilitat urbana i interurbana més sostenible. En aquest sentit, és important recordar que pròximament a la nostra la ciutat hi haurà una nova línia d’autobús que enllaçarà amb l’Hospital de Bellvitge. Així, en total disposarem de gairebé una vintena de línies d’autobús a la ciutat, rodalies Renfe i la línia L9 del metro.

En aquest sentit, i també amb el mateix objectiu, des del mes de gener podem fer servir el servei de bicicletes compartides metropolitanes, l’AMBici, i des del mes de febrer, els cotxes elèctrics compartits. Així, també s’han instal·lat 18 unts de recàrrega de cotxe elèctric i que es troben repartits pel nucli urbà.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 1 març, 2024 - 12:15

Nou cicle d’activitats de la Jugateca Ambiental

A partir d’aquesta setmana i fins el mes de juny, cada diumenge tindrà lloc...
Substitució de les canonades de la xarxa d’aigua potable en l’àmbit de ctra. Bunyola i el c. Lleida.

dijous, 29 febrer, 2024 - 20:30

L'Ajuntament renovarà la xarxa d'abastament d'aigua a diferents zones de la ciutat per reforçar-ne el rendiment

El projecte aprovat pel Ple municipal possibilitarà la substitució de les...
Alcaldessa Aida Castillejo

dimecres, 28 febrer, 2024 - 14:30

L’alcaldessa de Rivas Vaciamadrid visita la Casa de l’Energia del Prat com a experiència referent en transició energètica

Des de l’entrada en funcionament, l’espai d’assessorament, reflexió i suport...