Esteu aquí

La T-jove fins als 30 anys, ja disponible

Aquesta mesura se suma a d’altres que promocionen el transport públic i sostenible, com ara la pròxima línia d’autobús cap a Bellvitge, l’AMBici metropolitana o la flota de vehicles compartits de la ciutat.

dijous, 16 març, 2023 - 14:00

L’Autoritat de Transport Metropolità (ATM) de Barcelona ha posat en marxa la nova T-jove, un abonament amb un preu reduït amb la bonificació del 50% del seu preu (40 euros) i ha ampliat l’edat de cobertura, dels 24 als 30 anys, una tarifa que serà única per a les 6 zones. A més a més, els menors de 16 anys poden viatjar amb la nova T-16, totalment gratuïta. En el cas de les persones grans, recordem que la targeta rosa també va ampliar la franja d’edat a la nostra ciutat fins als 60 anys. Tant per la T-16 com per la targeta rosa, des de l’OIAC us donarem tota la informació i us proporcionarem els formularis corresponents per aconseguir-les. També és un punt de recollida d’aquests títols.

Mobilitat sostenible

Aquesta és una mesura més per promocionar una mobilitat urbana i interurbana més sostenible. En aquest sentit, és important recordar que pròximament a la nostra la ciutat hi haurà una nova línia d’autobús que enllaçarà amb l’Hospital de Bellvitge. Així, en total disposarem de gairebé una vintena de línies d’autobús a la ciutat, rodalies Renfe i la línia L9 del metro.

En aquest sentit, i també amb el mateix objectiu, des del mes de gener podem fer servir el servei de bicicletes compartides metropolitanes, l’AMBici, i des del mes de febrer, els cotxes elèctrics compartits. Així, també s’han instal·lat 18 unts de recàrrega de cotxe elèctric i que es troben repartits pel nucli urbà.

Compartir

Noticies relacionades

BioPrat

divendres, 2 juny, 2023 - 14:00

El projecte BioPrat s’integra a la plataforma MINKA

L’aplicació per registrar, organitzar i compartir observacions d’animals i...

dijous, 1 juny, 2023 - 12:00

Nova programació de tallers a la Casa de l’Energia

Durant el mes de juny, cada setmana es durà a terme un taller per conèixer...
Servei comunitari

dimecres, 31 maig, 2023 - 20:30

Més de 300 alumnes participen en el servei comunitari ambiental durant aquest curs

Els alumnes que han fet el programa procedeixen de tots els centres de...