Esteu aquí

"La situació sanitària és delicada, però els Mags de l’Orient faran que la màgia i la il·lusió guanyi sobre totes les adversitats”

Entrevista a l'Harshafa, emissària dels Mags d’Orient per a assumptes del Prat

dimecres, 30 desembre, 2020 - 09:30

Aquest Nadal, tan diferent i tan complicat, els Mags d’Orient no faltaran a la seva cita amb els nens i les nenes del Prat. Però la seva estada a la ciutat serà molt diferent. Ens ho explica l’Harshafa, l’emissària que SS. MM. envien al Prat per recollir els desitjos dels infants i comprovar que tots els preparatius avancen correctament. L’Harshafa ja és a la ciutat amb el seu turbant de color lila i el ceptre màgic, on porta gravat els noms de tots els nens i nenes de la ciutat.

Sabem que teniu molta feina preparant l’arribada dels Mags, que aquest any tampoc faltaran a la seva cita amb els infants del Prat. Per tant, moltes gràcies per prendre’t un moment per atendre’ns, emissària.
Sí, és un any molt especial, la situació sanitària és delicada, però els Mags de l’Orient tenen una llarga experiència a en fer que la màgia i la il·lusió guanyi sobre totes les adversitats. Per això aquest any, SS. MM. ens han enviat dues setmanes abans, a les meves ajudants i a mi mateixa, l’Harshafa, l’emissària reial per a assumptes del Prat, per fer tots els preparatius necessaris i que els nens i nenes de la ciutat vegin els seus somnis fets realitat.

I aquest preparatius, en què consisteixen?
Els Mags de l’Orient tenen un llarg camí ple de dificultats fins arribar al Prat, però sabem que l’amor i la il·lusió són les eines màgiques que ens fan avançar. Per això, aquest any les fàbriques on es fan els regals estaran a prop nostre i els nens i nenes ajudaran els Reis amb les seves activitats a generar emocions que faran que s’apropin a la vostra ciutat amb molta facilitat.
Jo personalment i les meves ajudants ens encarregarem de que aquestes fàbriques estiguin funcionant al 100 %. Així que no us espanteu si algun dia ens veieu treballant per posar-les a punt. Estigueu atents i atentes!

"Us estem molt agraïts de l'esforç d'anar a escola respectant les mesures de seguretat, ajudant a qui ho necessita o quedant-vos a casa quan toca"

Com podran mantenir-se els infants del Prat i les seves famílies informats de les novetats que aneu transmetent?
Els infants del Prat han rebut una carta dels Mags de l’Orient on s’explica què cal fer per passar unes vacances divertides ajudant-los. El secret és que hem obert un canal digital (elprat.cat/canalharshafa), del qual m’ocupo jo personalment, i on tothom es pot connectar per seguir els esdeveniments de l’arribada dels Reis. Cada dia hi haurà novetats, curiositats i nous reptes per viure intensament la seva arribada.

Però enguany tot ha de ser diferent. Què podeu avançar ja sobre la vinguda dels Mags a la ciutat?
Al Prat sempre ens prepareu una magnífica acollida, amb una gran recepció a la plaça de Catalunya i una bonica Cavalcada, però enguany tot això no serà possible. Així que, puntualment a les 5 de la tarda, SS. MM. tenen previst arribar al Prat d’una forma diferent i totes podrem viure aquest moment màgic a casa i en família. Haurem d’estar ben pendents del canal de l’Harshafa, que és des d'on es retransmetrà l’arribada dels Reis a la ciutat.

I com podran assegurar-se els infants de que els seus desitjos arriben a Orient?
A totes les Fàbriques dels Regals hi haurà una Bústia Reial. També a botigues i comerços de ciutat. Els nens i nenes podran deixar allà les seves cartes amb tots els seus desitjos. Ah, m’oblidava! I els més petits, els que ja han crescut prou, també podran deixar el seusxumets perquè Ses Majestats els recullin i se’ls emportin a l’Orient en el seu viatge de tornada.

Aquest 2020 ha estat molt complicat i tothom a la ciutat ha hagut de fer un gran esforç per cuidar-nos. També els infants. Segur que et consta tot l’esforç que han fet. Què destacaràs als Mags?
En els dies que porto al Prat he tingut temps de veure com sou de responsables quan us ho proposeu. Us estem molt agraïts de l’esforç de totes les nenes i nens a l’hora d’anar a escola respectant totes les mesures de seguretat, ajudant a la gent que ho necessita a passar aquest moments o quedant-vos a casa quan toca. Podeu estar segures que aquesta actitud tan bona us serà recompensada.

Fins que els Mags d’Orient vinguin, encara queden uns dies i moltes dates festives. Quines recomanacions fan els Mags als infants?
Hi haurà moltes propostes a la ciutat per compartir una estona en família, estigueu atents al meu canal i també a les pàgines d’aquesta revista. Però recordeu també que hem de jugar i gaudir amb prudència.

Per acabar. Parlem molt dels desitjos que els infants, i la gent en general, us fan arribar. I quins desitjos teniu per a aquest 2021?
Els meu desig és que els nens i nenes del Prat siguin feliços durant aquest Nadal amb la família i es pugin acomplir tots els seus, de desitjos!

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 3 gener, 2022 - 13:00

Els Mags d’Orient arribaran al Prat amb una Cavalcada que incorporarà canvis per garantir la seguretat sanitària

Els Mags d’Orient han comunicat que enguany sí recorreran els carrers del...
fabricapalmirareis

dijous, 23 desembre, 2021 - 13:30

L'Harshafa estrena el seu Canal

Del 22 al 5 de gener els infants podran participar en l'arribada dels Reis al...
pessebre 2020.jpg

dijous, 22 juliol, 2021 - 13:45

La gent gran del Prat comença a treballar en el pessebre de la plaça de la Vila 2021

La temàtica es farà pública a la ciutadania el dia de la seva inauguració