Esteu aquí

La revista Viure+ del mes de maig, ja al carrer

Una publicació elaborada i destinada a les persones grans del municipi, amb continguts diversos

dimecres, 25 maig, 2022 - 14:00

Aquest mes de maig torna un nou número de la revista Viure+, una publicació gratuïta de i per a la gent gran de la ciutat, amb continguts del seu interès.  

“Viure+” està creada i dirigida per la comissió de comunicació del Consell de la Gent Gran, que és l’encarregada de triar i elaborar els diferents continguts de la publicació.

La gent gran, en marxa

La portada de la publicació està dedicada a les activitats físiques de la gent gran. Amb la primavera, segueixen les passejades grupals per a tota Catalunya i també arriben les Jornades de la Gent Gran. Una aposta clara de la nostra ciutat de promocionar l'envelliment actiu de la gent gran.

Projecte Antenes, protagonista 

El protagonista del reportatge d'aquest número és Antenes, un projecte comunitari promogut pel Servei d’Acció Social i Comunitària de l’Ajuntament del Prat. El projecte Antenes pretén detectar situacions de solitud no desitjada o situacions de molta fragilitat, a qualsevol edat, per tal que la persona pugui arribar als professionals que la poden ajudar i pugui refer nous vincles amb la comunitat.

Antenes es desenvolupa amb la col·laboració del veïnat,  dels comerços, de professionals de diversos serveis públics, de persones voluntàries  i de les  entitats de la ciutat.

Opinió, notícies i entrevista

A la publicació, també es troben altres seccions. Entre elles, hi ha una bústia d’opinió on les persones lectores poden dir la seva, una secció de notícies en format gràfic i també una editorial.

Una de les seccions principals és la de l’entrevista. La protagonista d’aquest número és la Maruja Casanova, expresidenta de l’Esplai La Caixa, que ens explicarà la seva trajectòria al capdavant de l’esplai i com ha treballat aquests últims anys en la millora de les condicions socials de la gent gran del Prat.

També hi ha diferents apartats dedicats a la salut, l’oci i la cultura, així com una secció de passatemps pensats per l’estimulació cognitiva de les persones lectores.

“Viure+” ja està arribant a les cases de les persones grans del municipi. També es pot llegir en format digital al següent enllaç.

Per a més informació us podeu adreçar al Punt d’Informació de la Gent Gran a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4), al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600 o al correu gentgran@elprat.cat

 

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 1 juliol, 2022 - 13:30

La darrera edició de La Cosme, ja al carrer

El segon número de “La Cosme” ja es troba al carrer. La Cosme és una revista enfocada al barri de Sant Cosme i a les seves pàgines podreu trobar informació rellevant sobr...
Pineda Parc Nou

dijous, 30 juny, 2022 - 14:30

El Prat habilita 14 refugis climàtics per protegir-se de la calor

S’adequaran com refugis climàtics, amb temperatura ambient i entorn...

dijous, 30 juny, 2022 - 13:00

A l’estiu, continuen les activitats per a persones amb diversitat funcional motora

El proper divendres 1 de juliol començarà el taller d’activitat física terapèutica, una activat que té l’o...