Esteu aquí

La residència municipal de gent gran Penedès, novament lliure de COVID-19

A principis de mes, dues persones internes i una treballadora van donar positiu i es van aplicar els protocols de seguretat

dilluns, 26 octubre, 2020 - 13:00

Després que, a principis d'octubre, dues persones internes i una treballadora de la residència municipal de gent gran Penedès donessin positiu per COVID-19 i que el centre apliqués tots els protocols, l'equipament està ara novament lliure del virus. 

Després dels casos positius es van aïllar preventivament a set residents i es va confinar domiciliàriament la treballadora afectada. Totes elles han donat resultat negatiu en els PCR que se'ls han realitzat posteriorment.

Les altres residències del Prat

A banda de gestionar directament la residència Penedès, l'Ajuntament del Prat està en contacte permanent amb la residència Onze de Setembre -que depèn de la Generalitat- i amb les residències privades de la ciutat. Actualment, a la primera no hi ha casos positius de COVID-19, mentre que a la Torreta del Prat s'ha donat algun cas que està sota control.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 13 maig, 2021 - 14:00

Èxit de participació a la primera Taula LGTBIQ+ del Prat

El passat dimarts dia 11 de maig es va celebrar la primera Taula LGBTIQ+ del Prat. Una trobada que es va dur a terme en format en línia i on van partic...

dijous, 13 maig, 2021 - 08:30

Persones amb discapacitat venen objectes perduts en aeroports al Carrefour

L'entitat Envera disposa al centre comercial pratenc d'un espai que promou l...

dimecres, 12 maig, 2021 - 13:30

La gent gran del Prat ens apropa al tradicional “Temps de flors”

Podeu veure les fotografies de la gent gran al Flickr de l’Ajuntament