Esteu aquí

La Quinzena Metropolitana de la Dansa aterra avui en El Prat

Propostes per a tots els públics porten des d’avui la dansa a peu de carrer

dimecres, 20 març, 2019 - 13:00

El Prat s’estrena avui en la Quinzena Metropolitana de la Dansa. Tot està a punt per gaudir aquesta tarda del primer espectacle, que arriba de la mà de dues companyies britàniques de primer nivell com Motionhouse i NoFit State, i que tindrà lloc als jardins del Cementiri Vell. Es tracta de “Block”, una sorprenent fusió de dansa i circ; una proposta física, intensa i emocionant que desafia la llei de la gravetat i que juga amb el moviment i l’acrobàcia per parlar dels reptes diaris de la vida a la ciutat.

Divendres 29 serà el torn de “Hippos”, a la plaça de Catalunya. ZUM-ZUM Teatre presenta aquest espectacle familiar protagonitzat per tres hipopòtams que, a través del ball, la diversió i el joc, teixeixen un al·legat en contra dels estereotips que imposa la societat. Dissabte 30, la iniciativa “Tothom Balla” tancarà la Quinzena de la Dansa en la nostra ciutat. La plaça de Catalunya serà l’escenari d’aquesta proposta participativa, en la que les 9 ciutats implicades interpretaran una coreografia conjunta que aquest any ha preparat la Cia. Mar Gómez.

La Quinzena Metropolitana de la Dansa es una acció coordinada entre diferents municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona que es va posar en marxar l’any passat. Enguany, El Prat s’ha sumat a la iniciativa, que aposta per la programació de les arts en moviment en espais no teatrals. Espectacles per a tots els públics, diversitat d’estils i formats, artistes internacionals i nous talents... Una oportunitat estupenda per gaudir i emocionar-se aquests dies amb aquesta disciplina artística en les places de la nostra ciutat. De ben segur que ens sorprendran!

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 26 novembre, 2021 - 12:00

“Les fosses comunes de la Guerra Civil: estat de la qüestió” amb l’arqueòleg pratenc Jordi Ramos

Aquesta activitat forma part del programa d’activitats vinculades a l...
Josep Mayol Colell, en rebre el Premi Ciutat del Prat l'any 2010.

dijous, 25 novembre, 2021 - 15:15

Mor Josep Mayol, pintor i dibuixant reconegut com a Premi Ciutat del Prat el 2010 i Fill Adoptiu des del 2017

"Mayol va contribuir a l’impuls al Prat de l’educació i la cultura, que avui...

dimarts, 23 novembre, 2021 - 10:00

Quilos X Llibres

El Gran Recapte d’aliments arriba a la Biblioteca Antonio Martín