Esteu aquí

La promoció de la vida activa, clau pel Consell de la Gent Gran

Fotografia d'arxiu del Consell de la Gent Gran

dimecres, 24 novembre, 2021 - 13:45

El passat dijous 18 de novembre el Consell Municipal de la Gent Gran, va celebrar a les Cases d’en Puig la segona reunió d’enguany. Trobada que va tornar al format presencial i que pretenia fer una revisió de les accions acordades en la reunió anterior i tractar nous temes d’interès per a la gent gran.

Per començar, el Consell Municipal va valorar com a punt essencial potenciar encara més el treball conjunt de totes les entitats i associacions que treballen per promocionar la vida activa de la gent gran. L’objectiu és continuar potenciant les habilitats de la gent gran per tal de millorar la seva autonomia.

En aquest sentit es va considerar com una estratègia clau posar en marxa més accions formatives per lluitar contra la bretxa digital.

Un altre punt clau va ser la posada en comú de les noves solucions residencials per a la gent gran que està treballant l’Ajuntament. El nou model d’unitats de convivència basades en els serveis i l’accessibilitat, es presentarà pròximament en un jornada informativa on s’explicarà la totalitat del projecte.

Per acabar, el consell va escollir a la persona que representarà a la gent gran dins del Consell Municipal de Serveis Socials de la ciutat i que s’encarregarà d’aportar la seva visió experta.

Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a la gent gran al següent enllaç

Podeu posar-vos-hi en contacte presencialment, adreçant-vos a l’equipament Cases d’en Puig, per telèfon (93 379 00 50, extensió 5600) o per correu electrònic: gentgran@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Drets Humans amb diferents activitats

L'Organització de les Nacions Unides va establir el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Huma...