Esteu aquí

La preinscripció a les escoles bressol municipals, a partir del 18 de maig

Només es podrà fer de manera presencial en els casos que no sigui possible fer-la telemàticament

diumenge, 17 maig, 2020 - 10:30

S’apropa el procés de preinscripció a les escoles bressol municipals. Aquest any, i degut a l'endarreriment que han sofert aquests processos per la COVID-19, s'han modificat les dates i el procediment en relació a altres anys.

La preinscripció es podrà fer de manera telemàtica entre el 18 i el 27 de maig. En els casos que no sigui possible es farà de manera presencial del 21 al 27 de maig, a l'escola que s'ha triat en primer lloc i demanant cita prèvia els dies 18 i 19 de maig, de 9 a 13.30 h.

Portes obertes virtuals

Com que no es podran realitzar les jornades de portes com cada any, les escoles bressol ens conviden a visitar-les de manera virtual a través d’uns vídeos que podreu trobar als webs de les escoles bressol, on els equips d’educadores i les directores us expliquen el seu projecte de centre. En aquest espai també podreu consultar el projecte educatiu de les escoles bressol municipals i un resum dels projectes educatius de cadascuna.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 18 juny, 2021 - 10:00

Cloenda del projecte Converses Literàries

S’acomiada el curs donant veu a la comunitat implicada
cantata-2021_la-nostra-cantata_1.jpg

dimecres, 16 juny, 2021 - 12:00

La Nostra Cantata

Una cantata creada plenament per l’alumnat de 6è

divendres, 11 juny, 2021 - 12:15

La XII Jornada Tothom Educa tracta els diferents reptes plantejats per infants, adolescents i famílies del Prat per fer una Ciutat Amiga dels Infants

Han sigut dues sessions online per adaptar-se a la situació sanitària i...