Esteu aquí

La Policia Local recorda que donar de baixa un vehicle és fàcil i gratis

Abandonar-lo al carrer és una pràctica incívica que pot ser denunciada.

dijous, 26 juny, 2008 - 14:58

Les persones titulars de furgonetes de fins a 1.200 kg, turismes, motos i ciclomotors que vulguin donar-los de baixa ho tenen molt fàcil i, a més, gratis.

La pitjor opció és abandonar un automòbil al carrer, doncs és una pràctica incívica, per bé que massa habitual, que pot ser denunciada per la Policia Local.

Per donar de baixa un vehicle n'hi ha prou amb dirigir-se a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC), o bé a les dependències de la Policia Local. Allí s'omple un imprès de Renúncia i Sol·licitud de Retirada del Vehicle de la Via Públia i s'hi aporta la documentació de l'automòbil i de la persona titular.

Tan bon punt es comprova la documentació, la grua municipal retira el vehicle del lloc de la via pública on estigui estacionat. L'Ajuntament, a través de la Policia Local, gestionarà la baixa definitiva en el registre de vehicles de la Dirección General de Tráfico (DGT). I tot plegat sense cap cost per a la persona titular del vehicle, ja que tot aquest procés, de principi a fi, és de franc.

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...