Esteu aquí

La Policia Local posa en marxa una campanya d’informació per evitar l’aparcament de motos a les voreres

Després d’aquest període informatiu, el cos policial passarà a sancionar aquelles que estiguin estacionades incorrectament.

Policia Local motos

dimecres, 13 juliol, 2022 - 13:30

Aparcar les motocicletes a les voreres suposa una pèrdua d’espai exclusiu per als vianants i fa difícil la mobilitat i el trànsit de persones, especialment aquelles amb algun tipus de dificultat. Per aquest motiu, la Policia Local posa en marxa la campanya informativa per advertir els usuaris i usuàries de motos sobre l’incompliment de les normes de trànsit quan les estacionen en llocs on no està permès. Després d’aquesta campanya, els cossos de seguretat començaran a sancionar aquesta tipologia d’infraccions.

Al mateix temps, la Policia Local farà un estudi per detectar els espais on sigui necessària l’ampliació d’aparcaments per a motocicletes, sempre a les calçades. Aquesta acció s’emmarca dins la Campanya de Mobilitat de la ciutat, que té com a objectiu sensibilitzar sobre la necessitat de respectar les prioritats d’ús de la via pública, tant de vianants, bicicletes o patinets i cotxes.

Compartir

Noticies relacionades

Autopsia residus

dimecres, 23 novembre, 2022 - 19:00

Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables

Al Prat, durant aquests dies, celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de...

divendres, 11 novembre, 2022 - 13:15

Estrenem una nova Jugateca!

El nou mòdul dedicat a l’educació ambiental està ubicat a la platja del Prat,...
Plaques fotovoltaiques

dimecres, 9 novembre, 2022 - 18:30

Recta final per posar en marxa la Comunitat d’Energia del Prat, que vol abastir tota la ciutat i esdevenir la més gran de l’Estat

El ple del Prat ha donat avui el tret de sortida per cercar socis per a la...