Esteu aquí

La Policia Local inicia una campanya contra l'incivisme

Del 3 al 10 de desembre es controlaran de manera específica els usos dels espais públics.

dimecres, 3 desembre, 2008 - 13:30

La Policia Local del Prat, atenent a les demandes de la ciutadania, farà del 3 al 10 de desembre una campanya intensiva de control dels usos dels espais públics.

Els carrers, les places, els jardins de la nostra ciutat són objecte, a vegades, d’actituds poc cíviques d’una minoria de persones que alteren la normal convivència de la resta, creant molèsties, produint danys o, simplement, utilitzant incorrectament aquests espais.

És per això que, durant aquest dies, es prioritzarà, per part dels agents, el control d’aquests llocs per intentar detectar i corregir aquestes infraccions.

Bàsicament es controlarà l'ús dels espais públics per part de les persones propietàries de gossos i dels mateixos animals (en aquest aspecte també es controlarà la documentació de l’animal i si disposa de la preceptiva identificació -cens i xip-), l’ús incorrecte del mobiliari urbà, la col·locació sense autorització i/o en llocs no autoritzats de publicitat, l'alteració del descans veïnal i els grafits i pintades sense autorització.

Aquesta campanya forma part de la planificació anual del control dels espais públics de la Policia Local per corregir les actituds incíviques.

 

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...