Esteu aquí

La Policia Local inicia una campanya contra l'incivisme

Del 3 al 10 de desembre es controlaran de manera específica els usos dels espais públics.

dimecres, 3 desembre, 2008 - 13:30

La Policia Local del Prat, atenent a les demandes de la ciutadania, farà del 3 al 10 de desembre una campanya intensiva de control dels usos dels espais públics.

Els carrers, les places, els jardins de la nostra ciutat són objecte, a vegades, d’actituds poc cíviques d’una minoria de persones que alteren la normal convivència de la resta, creant molèsties, produint danys o, simplement, utilitzant incorrectament aquests espais.

És per això que, durant aquest dies, es prioritzarà, per part dels agents, el control d’aquests llocs per intentar detectar i corregir aquestes infraccions.

Bàsicament es controlarà l'ús dels espais públics per part de les persones propietàries de gossos i dels mateixos animals (en aquest aspecte també es controlarà la documentació de l’animal i si disposa de la preceptiva identificació -cens i xip-), l’ús incorrecte del mobiliari urbà, la col·locació sense autorització i/o en llocs no autoritzats de publicitat, l'alteració del descans veïnal i els grafits i pintades sense autorització.

Aquesta campanya forma part de la planificació anual del control dels espais públics de la Policia Local per corregir les actituds incíviques.

 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Drets Humans amb diferents activitats

L'Organització de les Nacions Unides va establir el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Huma...