Esteu aquí

La Policia Local fa una campanya intensiva de control dels gossos

Es vigilarà especialment la presència dels animals als espais públics i l'incivisme dels seus amos/es.

divendres, 1 octubre, 2010 - 11:00

La Policia Local del Prat, atenent a les demandes de la ciutadania, ha iniciat una campanya intensiva de control dels usos dels espais públics adreçada, de manera molt específica, a la presència de gossos i, sobretot, a l'incivisme per part dels amos dels animals.

La campanya, que durarà fins al 17 d'octubre, vigilarà que els gossos no vagin deslligats, que facin les seves miccions en llocs autoritzats, que se'n recullin  les deposicions o, en el cas dels gossos considerats potencialment perillosos, que compleixin correctament amb la normativa específica.

També es controlarà si els propietaris i propietàries dels animals tenen el gos degudament identificat mitjançant el microxip i si el ca està censat.

El control es portarà a terme a tota la ciutat però de manera especial a les places, jardins i aquells llocs respecte dels quals la ciutadania fa arribar a la Policia Local més queixes, especialment per la presència d'excrements.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Drets Humans amb diferents activitats

L'Organització de les Nacions Unides va establir el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Huma...