Esteu aquí

La Policia Local fa una campanya intensiva de control de gossos

En una setmana fa 444 controls i efectua 42 denúncies

dimarts, 24 maig, 2011 - 10:45

La Policia Local del Prat, atenent a les demandes de la ciutadania, ha fet una campanya de control de l'ús dels espais públics adreçada, de manera molt específica, a la presència de gossos i, sobretot, a l'incivisme per part dels propietaris/es dels animals que els porten deslligats, que fan les seves miccions en lloc no autoritzats, que no recullen les deposicions o, en el cas dels gossos considerats potencialment perillosos, que compleixin correctament amb la normativa específica.

En aquesta campanya, feta la setmana passada, s'han controlat 444 propietaris/es de gossos mentre els passejaven pel carrer.

D'aquests 444 controls s'han efectuat 42 denuncies, bàsicament per portar el gos deslligat o per no recollir-ne les deposicions. Això representa un 9,4% d'incompliment. La resta, és a dir, la gran majoria dels propietaris dels animals, compleixen correctament amb el seu deure.
 
Sorolls nocturns
Seguint amb campanyes relacionades amb el civisme, concretament d’aquelles activitats que poden alterar el descans veïnal, durant aquesta setmana s’efectuaran controls a les molèsties provocades per diferents aspectes d'oci nocturn, en compliment de les ordenances municipals, controlant els horaris de recollida dels vetlladors i de tancament dels locals, les molèsties provocades pel soroll dels vehicles, especialment motocicletes i ciclomotors, l'elevat volum musical dels aparells d'àudio dels vehicles i la presencia de grups de persones que puguin alterar el descans veïnal.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...
Parc del Fondo d'en Peixo

dimecres, 1 desembre, 2021 - 15:00

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la nit de demà, de 10 h a 6 h, es realitzarà un nou tractament pel...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Drets Humans amb diferents activitats

L'Organització de les Nacions Unides va establir el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Huma...