Esteu aquí

La Policia Local fa una campanya intensiva de control de gossos

En una setmana fa 444 controls i efectua 42 denúncies

dimarts, 24 maig, 2011 - 10:45

La Policia Local del Prat, atenent a les demandes de la ciutadania, ha fet una campanya de control de l'ús dels espais públics adreçada, de manera molt específica, a la presència de gossos i, sobretot, a l'incivisme per part dels propietaris/es dels animals que els porten deslligats, que fan les seves miccions en lloc no autoritzats, que no recullen les deposicions o, en el cas dels gossos considerats potencialment perillosos, que compleixin correctament amb la normativa específica.

En aquesta campanya, feta la setmana passada, s'han controlat 444 propietaris/es de gossos mentre els passejaven pel carrer.

D'aquests 444 controls s'han efectuat 42 denuncies, bàsicament per portar el gos deslligat o per no recollir-ne les deposicions. Això representa un 9,4% d'incompliment. La resta, és a dir, la gran majoria dels propietaris dels animals, compleixen correctament amb el seu deure.
 
Sorolls nocturns
Seguint amb campanyes relacionades amb el civisme, concretament d’aquelles activitats que poden alterar el descans veïnal, durant aquesta setmana s’efectuaran controls a les molèsties provocades per diferents aspectes d'oci nocturn, en compliment de les ordenances municipals, controlant els horaris de recollida dels vetlladors i de tancament dels locals, les molèsties provocades pel soroll dels vehicles, especialment motocicletes i ciclomotors, l'elevat volum musical dels aparells d'àudio dels vehicles i la presencia de grups de persones que puguin alterar el descans veïnal.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 26 maig, 2020 - 11:45

L'adopció d'animals de companyia, la millor opció

Tenir un animal de companyia és una gran responsabilitat. Cal pensar-s'ho...

dilluns, 25 maig, 2020 - 15:00

Les zones blaves del Prat tornaran a estar operatives el 2 de juny

Des de l'inici de l'estat d'alarma han estat gratuïtes, ja que la població...

dilluns, 25 maig, 2020 - 09:30

Recomanacions per a la desescalada a les comunitats veïnals

El Servei de Bon Veïnatge i Convivència de l'Ajuntament del Prat respon a les...