Esteu aquí

La Policia Local engega un nou pla de control dels actes incívics

Del 5 al 19 d'octubre es controlaran intensivament els usos dels espais públics de la ciutat.

dimarts, 4 octubre, 2005 - 10:43

Els carrers, les places i els parcs de la ciutat són objecte, a vegades, d'actituds poc cíviques d'una minoria de persones que alteren la normal convivència de la resta, creant molèsties, danys o, simplement, utilitzant incorrectament aquests espais.

Del 5 al 19 d'octubre, la Policia Local del Prat durà a terme una campanya de control d'aquests indrets per intentar detectar i corregir aquestes infraccions, bàsicament les següents: pintades i grafits a les façanes, comportament dels propietaris dels gossos i dels animals (excrements, morrió, corretja...), maltractament del mobiliari urbà, col·locació  de publicitat en llocs no autoritzats, sorolls que alterin el descans veïnal i abandó de mobles i trastos vells a la via pública (en aquest punt, cal recordar que amb una simple trucada al telèfon municipal 934 794 544 es pot concertar un dia perquè passin a recollir-los).

Els mesos de gener i abril passats ja es van dur a terme aquests tipus de campanyes. Per part de la Policia Local s'ha cregut adient incidir novament en aquest tipus de control, que ha d'anar en benefici de la majoria de la ciutadania del Prat.

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...