Esteu aquí

La Policia Local del Prat dota cotxes patrulla amb desfibril·ladors

Els agents han rebut formació per poder actuar en situacions d'emergències per aturada cardiorespiratòria

dilluns, 22 juny, 2015 - 12:45

La Policia Local del Prat ha dotat a dos dels seus cotxes patrulla amb desfibril·ladors i ha format els seus agents per tal que puguin actuar de manera ràpida en situacions d’emergències per aturades cardiorespiratòries.

Els agents policials solen ser els primers en arribar al lloc on es produeix un incident amb risc de mort per malaltia cardíaca, on cal actuar de manera ràpida i “in situ”. Una bona formació i la utilització d’aparells desfibril·ladors externs automàtics poden ajudar a salvar la vida de les persones afectades. Els desfibril·lados diagnostiquen i tracten les aturades cardiorespiratòries causades per fibril·lacions o taquicàrdies ventriculars (pèrdua de respiració o pols).

Per tal de garantir un correcte servei s’ha impartit formació especialitzada sobre l’ús dels nous aparells a tots els policies i s’ha identificat els vehicles que porten desfibril·lador amb un pictograma de color verd (veure foto) que permetrà a la ciutadania saber si un cotxe concret disposa d’aquest servei d’atenció immediata.                 
 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...