Esteu aquí

La platja del Prat, la més ben valorada de l'Àrea Metropolitana pels usuaris

Aconsegueix les puntuacions més altes en tranquil·litat, paisatge / entorn, neteja de la sorra, neteja de l'aigua i indicacions / senyalització

Valorció positiva de la platja del Prat

dilluns, 5 desembre, 2016 - 11:45

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha presentat els resultats de les valoracions que les persones usuàries han fet aquest estiu de les platges dels municipis metropolitans, excepte Barcelona: Castelldefels, Gavà, Viladecans, el Prat, Sant Adrià deBesòs, Badalona i Montgat. 

La platja del Prat resulta ser, en global, la més ben valorada per les persones enquestades, amb 8,1 punts sobre 10, quan la mitjana metropolitana és de 7,76 punts. 

Els aspectes en què la platja del Prat ha obtingut les qualificacions més altes que la resta han estat la tranquil·litat (8,6 punts), el paisatge / entorn (8,4),  indicacions / senyalització (8,1) i neteja de la sorra (7,8). En la neteja de l'aigua també obté la qualificació més alta (7,5), empatada amb Castelldefels.

En altres aspectes, la platja pratenca se situa entre els índex de satisfacció més elevats entre la resta de platges, com l'accés, les dutxes, les passeres a la sorra, els jocs infantils i esportius, seguretat dels banyistes i seguretat a la platja.

L'aspecte on la platja del Prat treu una puntuació més baixa és en els lavabos, tot i que aprova amb un 5,4. Respecte dels lavabos, l'Ajuntament del Prat n'instal·larà més la temporada vinent i es farà càrrec directament de les tasques de neteja i manteniment, que fins ara feien els concessionaris de les guinguetes.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 22 juny, 2022 - 11:45

A l’estiu, viu la natura al Prat!

El municipi ofereix un munt d’opcions per poder gaudir de la natura i...

dimecres, 18 maig, 2022 - 14:00

El Cafè L’Artesà rep el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere

Amb aquesta ja són set les empreses i entitats turístiques del Prat...
Els assistents a la Jornada de Sostenibilitat Hotelera

dimarts, 17 maig, 2022 - 16:45

La Granja de La Ricarda acull una Jornada de Sostenibilitat Hotelera

L’acte es va celebrar el passat 28 d’abril i hi van assistir un centenar de...