Esteu aquí

La platja del Prat, la més ben valorada de l'Àrea Metropolitana pels usuaris

Aconsegueix les puntuacions més altes en tranquil·litat, paisatge / entorn, neteja de la sorra, neteja de l'aigua i indicacions / senyalització

Valorció positiva de la platja del Prat

dilluns, 5 desembre, 2016 - 11:45

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha presentat els resultats de les valoracions que les persones usuàries han fet aquest estiu de les platges dels municipis metropolitans, excepte Barcelona: Castelldefels, Gavà, Viladecans, el Prat, Sant Adrià deBesòs, Badalona i Montgat. 

La platja del Prat resulta ser, en global, la més ben valorada per les persones enquestades, amb 8,1 punts sobre 10, quan la mitjana metropolitana és de 7,76 punts. 

Els aspectes en què la platja del Prat ha obtingut les qualificacions més altes que la resta han estat la tranquil·litat (8,6 punts), el paisatge / entorn (8,4),  indicacions / senyalització (8,1) i neteja de la sorra (7,8). En la neteja de l'aigua també obté la qualificació més alta (7,5), empatada amb Castelldefels.

En altres aspectes, la platja pratenca se situa entre els índex de satisfacció més elevats entre la resta de platges, com l'accés, les dutxes, les passeres a la sorra, els jocs infantils i esportius, seguretat dels banyistes i seguretat a la platja.

L'aspecte on la platja del Prat treu una puntuació més baixa és en els lavabos, tot i que aprova amb un 5,4. Respecte dels lavabos, l'Ajuntament del Prat n'instal·larà més la temporada vinent i es farà càrrec directament de les tasques de neteja i manteniment, que fins ara feien els concessionaris de les guinguetes.

Compartir

Noticies relacionades

30è concurs fotogràfic Delta del Llobregat

dimecres, 13 octubre, 2021 - 11:45

Últimes setmanes per participar al 30è Concurs Delta del Llobregat

Es poden enviar fotografies fins al 31 d’octubre
Tall camí Marina

divendres, 24 setembre, 2021 - 08:15

Tall al camí de la Marina

Es tracta d’un dels accessos més habituals per arribar als Espais Naturals...
Avió Monocoque, al Centre Cultural Aeronàutic

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:30

Reobre al públic l’exposició ‘100 anys d’aviació’ al Centre Cultural Aeronàutic del Prat

Es pot visitar cada dissabte i diumenge a partir d’aquest mes de setembre