Esteu aquí

La Platja del Prat acull el Clean Up Day

El proper diumenge 9 de maig, la Fundació Rubricatus organitza una acció oberta a tota la ciutadania per netejar la platja de residus.

Clean Up Day

divendres, 30 abril, 2021 - 09:15

Les dades són clares: el 70% de les escombraries marines són d’origen terrestre. Sota aquesta premissa, l’Agència Catalana de Residus promou el Clean Up Day, una jornada dedicada a la neteja d’espais naturals a partir de persones voluntàries sensibilitzades amb la cura de l’entorn.

En el cas de la nostra ciutat, la Fundació Rubricatus és l’encarregada d’organitzar una gran convocatòria a la platja del Prat, i voltants, el proper diumenge de 9 de maig. Es recolliran residus com ara burilles, mascaretes, plàstics o altres elements similars.

Doble objectiu

L’acció vol generar impacte i conscienciació sobre la importància de no embrutar el litoral o el espais naturals que ens envolten, com ara espais protegits o els parcs i jardins de la ciutat, molts d’ells plens de biodiversitat. A més, tot plegat organitzat per una fundació dedicada a la integració social, en la que molts dels i les treballadores hi participaran.

Per poder participar, cal que feu inscripció prèvia abans de 3 de maig a: https://forms.gle/JNcaG5dDyCCRFmZaA

Compartir

Noticies relacionades

Platja del Prat

divendres, 24 setembre, 2021 - 11:00

A partir de l’1 d’octubre, no hi haurà zona verda a la platja i tanca l’aparcament del CRAM

Tot i que ja s’ha acabat la temporada de bany, encara podem gaudir del nostre...
Tall camí Marina

divendres, 24 setembre, 2021 - 08:15

Tall al camí de la Marina

Es tracta d’un dels accessos més habituals per arribar als Espais Naturals...

dijous, 23 setembre, 2021 - 15:15

Èxit de participació a la 18a Trobada de Dones

Com cada any, al mes de setembre es realitza la Trobada de Dones. Un espai de retrobament després de l’estiu, que representa l’inici dels curs feminista al municipi. ...