Esteu aquí

La plaça Catalunya acull una nova edició de la festa del Voluntariat

A la festa van participar al voltant de 100 persones voluntàries que col·laboren dels projectes que ofereixen les diferents entitats del Prat

dimarts, 31 maig, 2022 - 14:45

El passat divendres 27 de maig es va dur a terme a la plaça Catalunya, la 7a Festa del Voluntariat del Prat. Un acte de reconeixement a la tasca que fan totes les persones voluntàries per millorar la cohesió social de la ciutat.

La festa va arrencar amb unes paraules de l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler. En elles, va destacar la gran quantitat de voluntàries i voluntaris que té la ciutat treballant sota l’aixopluc de les més de 70 entitats que ofereixen projectes de voluntariat a la ciutat.

Després de l’agraïment de l'alcalde, es va gaudir d’un animat i sorollós cercle de percussió del qual van participar més de 100 voluntàries i voluntaris de la nostra ciutat. El cercle de percussió va estar dinamitzat per Le Cercle de Percussión que desenvolupen la seva activitat en diferents àmbits de la salut i el lleure amb vincles al nostre municipi.

Un cop acabat el cercle de percussió va arribar un dels moments més esperats de la tarda. El Grup de Percussió Inclusiu de l’Escola d’Arts en Viu va brindar un emotiu i esplèndid concert confeccionat especialment per la festa del Voluntariat. El Grup de Percussió Inclusiu és una de les millors mostres del que representa l’acció comunitària al Prat, ja que participen persones del Prat amb diversitat funcional i alumnes dels programes de música de L'Escola d'Arts en Viu com a voluntàries.

Per tancar l’esdeveniment, la regidora Ester García va transmetre als presents unes paraules d’agraïment per la seva tasca, fent una menció especial al projecte que promou la Fundació Rubricatus d’aprofitament tèxtil que va ser l’encarregada de confeccionar els obsequis que es van entregar a totes les persones voluntàries del Prat.

A continuació podeu veure les fotos de la festa en aquest enllaç.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 24 novembre, 2022 - 14:30

Demà comença el gran recapte d’aliments

Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc del...

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...
Persones usuàries participen en la cogestió de La Botiga

dijous, 24 novembre, 2022 - 09:30

La Botiga del Prat, programa d’innovació social de suport alimentari, arriba a 3.500 persones durant el seu primer any de funcionament

A partir d’un servei de garantia alimentària, a La Botiga, es treballa l...