Esteu aquí

A la Palmira ja hem obert les portes

Amb la jornada de portes obertes d'aquest cap de setmana el Centre Cívic Palmira Domènech comença el seu viatge.

diumenge, 24 març, 2019 - 13:30

Després de dos dies de visites, activitats i de conèixer els veïns i veïnes podem dir, amb molta il·lusió, que ja estem oberts!

La jornada de portes obertes va començar dissabte al matí amb la visita guiada per als familiars i els amics i amigues de la Palmira Domènech. Va ser una visita molt especial tant per al grup com per a l'equip del centre cívic. Una visita on vam poder comprovar com d'important va ser el treball de la Palmira.

A les 12 vam obrir les portes als veïns i veïnes. La gent va poder conèixer l'equip i l'edifici del centre cívic, tant per lliure com amb les visites guiades dinamitzades per actors i actrius del teatre Kaddish. A més a més, van poder participar en activitats com el 'Receptari del barri' o el vídeo 'Explica'ns els teus records del barri'.

Les entitats residents del centre cívic, l'Associació de Veïns del Nucli Antic, l'Associació Promoció Espectacle Infantil i Juvenil (La Xarxa) i la Unió Filharmònica del Prat de Llobregat van aprofitar la jornada per explicar la seva tasca mentre cuinaven xips de carxofa i bunyols o assajaven amb el clarinet. No deixeu de consultar totes les imatges a les nostres xarxes socials.

L'Equip Bàsic d'Atenció Social (EBAS), que tindrà les seves oficines a la segona planta del centre cívic, va poder trencar amb els mites que hi ha al voltant de l'atenció social amb una dinàmica molt visual.

Amb més de 1.500 assistents durant el cap de setmana, la jornada de portes obertes ens ha donat l'oportunitat de conèixer els nostres veïns i veïnes, però sobretot ens ha donat l'energia que necessitem per començar aquest projecte que construirem entre tots i totes.

Horari del mes de març i abril

A partir de demà, dilluns dia 25 de març, el centre cívic Palmira Domènech obrirà en horari de tarda, des de les 17 h fins a les 20 h, de dilluns a divendres.

I si no heu pogut veure l’equipament aquest cap de setmana, no dubteu a apuntar-vos a les visites guiades dels propers dissabtes dia 6 i 13 d’abril

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 30 juliol, 2020 - 12:45

Els complexos esportius municipals reobriran divendres 31 de juliol

S'hi aplicaran totes les mesures de seguretat establertes per Protecció Civil

dimarts, 28 juliol, 2020 - 12:00

La presentació del "Paraules a la Fresca" dona per finalitzat el procés de creació amb l'artista David Espinosa

Enguany, la proposta creada amb les companyies teatrals en residència al...
Piscina CEM Fondo d'en Peixo

dilluns, 27 juliol, 2020 - 12:00

L'Ajuntament retornarà les quotes del període que els centres esportius estiguin tancats

Els equipaments segueixen tancats, a l'espera que la Generalitat resolgui les...