Esteu aquí

La Palmira es viu en família

Des de l'octubre de 2019, cada dijous a la tarda, són moltes les famílies que s'apropen a la Palmira a fer activitats de manera conjunta. Ara a més, s'hi suma un nou grup de mares amb nadons per compartir la seva experiència maternal al centre.

divendres, 12 novembre, 2021 - 13:00

Els dijous a la tarda, de 17:30 a 18:30 h és el moment de la Tarda en família a la Palmira. Cada cop són més els grups de famílies que s'apropen al centre a fer activitats de manera conjunta. 

Què són les Tardes en família?

Es tracta d'un espai de trobada on es pot gaudir d'una estona en família, compartir coneixements i destreses i alhora construir una xarxa. Entre les propostes es poden trobar manualitats, conta contes, activitats en anglès, experiments de ciència, xerrades d'interès familiar, tardes de jocs... Un espai d'activitats i temps compartit que es va adaptar a la situació pandèmica oferint activitats en format virtual i que ara, a poc a poc, torna al format presencial.

Ara mateix el projecte compta amb un grup estable d'una vintena de famílies que treballen cada dijous de manera conjunta, però des que el projecte va néixer l'octubre del 2019, el centre ha acollit a més de vuitanta famílies del territori i s'han fet més d'un centenar d'activitats culturals amb elles.

Si voleu formar part del grup de les Tardes en Família de la Palmira podeu consultar tota la programació d'activitats al següent enllaç.

 

Un nou grup de mares amb nadons comença a fer vida a la Palmira

Darrerament un grup de mares amb nadons ha començat a reunir-se al centre per compartir dubtes, inquietuds i experiències al voltant dels primers mesos de maternitat. Actualment és un grup obert així que qualsevol mare primerenca es pot unir i tenir un espai de trobada al centre. Si us interessa formar part d'aquest grup de mares podeu escriure un correu a ccpalmiradomenech@elprat.cat.

Podeu trobar més informació al voltant de la vida de les famílies a la Palmira a la web del centre i a les nostres xarxes socials.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 20 gener, 2022 - 09:30

Cinquè Aniversari de l'Aula de Salut

De febrer a maig de 2022, xerrades sobre prevenció d'addiccions, trastorns de...

dimecres, 19 gener, 2022 - 12:30

Una delegació del Govern Basc visita el Prat per conèixer el seus projectes com a Ciutat Educadora

Els diferents representants, ponents sobre el futur sistema educatiu a...
oferta_formativa_cultura

dilluns, 17 gener, 2022 - 15:00

Una nova oferta formativa de tallers, cursos i xerrades als centres culturals per als mesos de febrer a maig

Les inscripcions començaran el dilluns 24 de gener, a partir de les 16.30 h