Esteu aquí

La Palmira acollirà tres pel·lícules del Tour D'A

Aquest juny el centre cívic acollirà films del festival de cinema de Barcelona i una jornada professional amb Toni García

dilluns, 6 maig, 2019 - 17:15

El D'A Film Festival Barcelona s'ha posicionat com a un esdeveniment imprescindible per gaudir del millor cinema independent i d'autor que es fa actualment al món. El festival, que se celebra cada primavera, és una cita cultural plenament arrelada a la ciutat de Barcelona, una experiència que combina les projeccions amb la presència de directors i el diàleg amb el públic.

El Tour D'A és una oportunitat perquè pel·lícules seleccionades pel festival viatgin per Catalunya i la resta de l'estat, i aquest any, gràcies a l'Ascap (Associació de Suport a la Creació i la Producció Audiovisual al Prat) l'acollirem al Centre Cívic Palmira Domènech.

Del 3 al 6 de juny podrem gaudir de tres pel·lícules i una jornada professional:

Dilluns 3 de juny, jornada professional amb Toni García

García, membre de l'Ascap i director de cinema d’animació que ha col·laborat en projectes com Mortadelo y Filemón, Willy Fog 2, o Zipi & Zape, ens parlarà del cinema d’animació en l’actualitat i ens explicarà el procés creatiu d’un projecte d’animació: des de la idea artística i el guió visual, passant pel concept art i el storiboard per acabar amb el disseny de personatges i producció. El director d’animació aprofitarà la jornada per parlar també dels nous softwares que hi ha al mercat i de la utilització de la realitat augmentada i realitat virtual als videojocs.

Dimarts 4 de juny, Tarde para morir joven (Dominga Sotomayor, Chile)

La democràcia torna a Xile l'estiu de 1990. En una comunitat aïllada, Sofia (16), Clara (10) i Lucas (16) s'enfronten als seus primers amors i pors mentre es preparen per a la festa d'any nou. Potser visquin lluny dels perills de la ciutat, però no dels de la natura.

Dimecres 5 de juny, Ray & Liz (Richard Billingham, Gran Bretanya)

Basada en les memòries del fotògraf i director Richard Billingham, la pel·lícula es centra en els seus pares Ray i Liz, la seva relació i l'impacte que van tenir en Richard i el seu germà petit Jason. A la perifèria de Birmingham i als marges de la societat, la família Billingham realitza rituals extrems i trenca els tabús socials en una vida determinada per factors que escapen al seu control. De vegades sorprenent i amb un humor inquietant, es presenten tres episodis com una poderosa evocació de l'experiència de créixer en un pis del Black Country d'Anglaterra.

Dijous 6 de juny, Nuestro Tiempo (Carlos Reygadas, Mèxic)

Una família viu al camp mexicà criant toros de lídia. Esther està a càrrec del ranxo, mentre el seu marit, Juan, un poeta reconegut a nivell mundial, cria i selecciona els animals. Quan Esther s’enamora de Phil , un ensinistrador de cavalls, la parella lluita per superar la crisi emocional.

Totes les sessions començaran a les 19.30 h i es complementaran amb un petit col·loqui a càrrec d’ASCAP. L'entrada serà lliure fins a completar aforament.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 setembre, 2023 - 12:00

L’edició 2023 del Prat Nocturn dona inici als actes de Festa Major

Més de 1.800 participants reviuen la història del Prat a través d'una...

dijous, 21 setembre, 2023 - 13:30

Una Festa Major inclusiva i lliure de sexisme

Un any més, arriba una nova edició de la Festa Major. Des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu de que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament, sense ...

dijous, 21 setembre, 2023 - 08:45

Tot a punt per a la lliçó inaugural del curs escolar 2023-2024

L’acte se celebrarà el dimecres 27 de setembre al Cèntric