Esteu aquí

La nova edició de la Festa del Voluntariat pretén apropar-hi la gent jove

Les activitats seran més lúdiques i engrescadores que mai

divendres, 16 abril, 2021 - 12:45

El dijous 15 d’abril va tenir lloc la segona Taula de Voluntariat d’enguany. En aquesta trobada es va començar a treballar en la propera Festa del Voluntariat del Prat,  que té com a objectiu donar visibilitat a la figura de les persones voluntàries i també donar a conèixer els diferents projectes de voluntariat que hi ha a la ciutat.

En aquesta ocasió, totes les entitats van coincidir en que la propera Festa del Voluntariat ha de tractar de vincular el públic jove de la ciutat amb el voluntariat. Per aconseguir-ho, van sorgir propostes per fer activitats més lúdiques i engrescadores que utilitzin els jocs i els videojocs com a eina transformadora.

Comença doncs el procés de treball per concretar el calendari i elaborar les propostes en ferm, per donar el tret de sortida a una festa que esdevindrà una experiència significativa i vivencial, on el jovent es convertirà, juntament amb les persones voluntàries i les entitats de voluntariat, en veritables protagonistes.

Si voleu més informació sobre les diferents propostes per fer voluntariat a la ciutat, podeu enviar un correu electrònic a voluntariat@elprat.cat, o bé trucar a les Cases d'en Puig al telèfon 93 379 00 50, ext. 5600

També podeu visitar el Punt del Voluntariat (pl. Agricultura, 4) els dilluns i dijous de 16 a 19 h.

 

Compartir