Esteu aquí

La nova edició de la Festa del Voluntariat pretén apropar-hi la gent jove

Les activitats seran més lúdiques i engrescadores que mai

divendres, 16 abril, 2021 - 12:45

El dijous 15 d’abril va tenir lloc la segona Taula de Voluntariat d’enguany. En aquesta trobada es va començar a treballar en la propera Festa del Voluntariat del Prat,  que té com a objectiu donar visibilitat a la figura de les persones voluntàries i també donar a conèixer els diferents projectes de voluntariat que hi ha a la ciutat.

En aquesta ocasió, totes les entitats van coincidir en que la propera Festa del Voluntariat ha de tractar de vincular el públic jove de la ciutat amb el voluntariat. Per aconseguir-ho, van sorgir propostes per fer activitats més lúdiques i engrescadores que utilitzin els jocs i els videojocs com a eina transformadora.

Comença doncs el procés de treball per concretar el calendari i elaborar les propostes en ferm, per donar el tret de sortida a una festa que esdevindrà una experiència significativa i vivencial, on el jovent es convertirà, juntament amb les persones voluntàries i les entitats de voluntariat, en veritables protagonistes.

Si voleu més informació sobre les diferents propostes per fer voluntariat a la ciutat, podeu enviar un correu electrònic a voluntariat@elprat.cat, o bé trucar a les Cases d'en Puig al telèfon 93 379 00 50, ext. 5600

També podeu visitar el Punt del Voluntariat (pl. Agricultura, 4) els dilluns i dijous de 16 a 19 h.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 setembre, 2021 - 15:15

Èxit de participació a la 18a Trobada de Dones

Com cada any, al mes de setembre es realitza la Trobada de Dones. Un espai de retrobament després de l’estiu, que representa l’inici dels curs feminista al municipi. ...

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou...