Esteu aquí

La nostra festa arriba al punt final!

El piromusical posa cloenda un any més a la Festa Major!

dilluns, 1 octubre, 2018 - 22:45

L'últim dia de Festa Major ha començat a la plaça de Pau Casals amb un grupet ben especial: Els Riberita. Una família esbojarrada i extravagant, que s'ha instal·lat al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa i que ens aproparan al món del circ durant tot l'any. A continuació, el Camilo Clown ha fet d'amfitrió durant la darrera sessió de La Cirquera. Tots els assistents han pogut gaudir dels malabars i riures del Pekenio Náhuel i The Troupers.

A l'hora del vermut al parc del Fondo d'en Peixo, hem escoltat al pratenc David Faure. El David s'ha envoltat d'amics, que han pujat a l'escenari per compartir amb el públic les seves vivències, música experimental, folk, teatre, poesia... Una barreja ben especial, amb una posada en escena sempre sorprenent. 

Les Músiques al Parc han continuat durant la tarda amb la delicadesa de Ljubljana & the Seawolf i el rock tropical de Buhos.

I a la plaça de la Vila s'omplien les cadires per gaudir de l'espectacle de cloenda de l'Andrea Motis i  Joan Chamorro Quartet, presentant el seu darrer treball Emotional Dance. Jazz càlid, amb tocs contemporanis que la jove trompetista interpreta amb maduresa i perfecció vocal. Un final de concert emocionant amb les versions de Mediterraneo i  Ain't No Sunshine​.

I puntualment, a les 21 h començava la cercavila de Fi de Festa Major. Les figures del seguici de Festa Major i les colles de les entitats de cultura popular ens han acompanyat  durant els darrers moments de la Festa, fent camí fins al pàrquing de l'estació. Allà l'espectacle piromusical que ha preparat la prestigiosa Pirotècnia Tomás, ha omplert el cel de colors, música i llum i ha jugat amb melodies ben conegudes pels assistents, incorporant com ja és tradició la Sardana de Festa Major, tant la versió original com la interpretada per la Big Band de l'Escola Municipal de Música. 

La millor manera d'acomiadar-nos de la Festa Major fins al proper any! 

Visca la Festa Major!

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 3 octubre, 2023 - 12:00

Iniciem un nou Cicle d'història: El Prat, del s. XVIII al XIX

Continuen les sessions dedicades a la història del Prat de la mà d...

dilluns, 2 octubre, 2023 - 16:00

La ciutadania valora positivament la Festa Major puntuant-la, majoritàriament, per sobre de set

Més de set-centes persones responen l’enquesta de valoració de la Festa Major

dilluns, 2 octubre, 2023 - 13:30

Explora el fons marí de la mà de dones científiques al cicle "Oceàniques" dins l'octubre Ada Lovelace

Aquest cicle tindrà lloc del 5 al 26 d’octubre al Centre Cívic Palmira Domènech