Esteu aquí

La Meva Salut, un espai digital de contacte amb els serveis mèdics públics

Permet consultar i descarregar informes i resultats de proves o el pla de medicació, i realitzar tràmits i fer consultes als i les professionals

dimecres, 17 juny, 2020 - 11:15

La Meva Salut és un espai digital de salut personal que ens permet relacionar-nos amb el Sistema de Salut de Catalunya, de manera senzilla, segura, confidencial i no presencial. Hi podem consultar i descarregar informes i resultats de proves o el pla de medicació. També podem realitzar tràmits i fer consultes als i les professionals. Si tenim infants o persones a càrrec podem fer els tràmits en nom seu.

Com accedir-hi?

Per accedir a La Meva Salut cal entrar al web lamevasalut.gencat.cat o bé descarregar-se l'app La Meva Salut, tant en iOS com en Android.

Per accedir-hi cal una clau d'accés o un certificat digital. La clau d'accès s'ha de sol·licitar als taulells d'atenció o a les recepcions dels centres d'atenció primària (CAP) o dels hospitals. Cal tenir 16 anys o més, portar la targeta sanitària individual (TSI), portar el DNI o NIE i disposar d'una adreça electrònica i d'un telèfon mòbil.

A continuació podeu consultar un díptic (format pdf) amb informació completa sobre La Meva Salut.

Díptic informatiu

Document (pdf - 104569 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 2 març, 2021 - 09:30

Fort descens dels grups escolars confinats al Prat

A la ciutat no hi ha cap centre educatiu tancat

dilluns, 1 març, 2021 - 15:00

Comença la nova Sala Gran Virtual

La gent gran de la Sala Gran Virtual de la Palmira ha estat treballant durant...