Esteu aquí

La màgia de Nadal torna al Ribera

Un munt de propostes per gaudir les festes amb bona companyia

divendres, 13 desembre, 2019 - 14:15

S’apropen els dies més familiars i màgics de l’any i al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa no podem estar més encantades de convidar-vos a gaudir el Nadal amb nosaltres!

Durant aquesta setmana hem viscut amb il·lusió el Sorteig de Patges Reials, on la sort va decidir 21 nens i nenes de la ciutat que seran Patges Reials i que participaran en la Cavalcada. També vam celebrar el dimecres la Crop d’Scrapbooking Nadalenca a l’Espai DIY del Ribera. En aquesta trobada d’amants de les tècniques Scrap, vam  crear boles i tags (mini targetes) per decorar l’arbre de Nadal. 

L’Orquestra de Barri ens va regalar una tarda molt emocionant amb una cantata de nadales a la Residència veïna del Ribera, Onze de Setembre, portant la música i la bona energia a la gent gran del territori. Per acabar la nostra primera setmana de celebracions nadalenques, vam construir i programar invents nadalencs en la primera edició familiar del Klub Infantil Tecnològic, mitjançant els kits Lego weDo i els robots Mindstorms.

El jovent del barri protagonitzarà les Tardes Joves d’hivern al Ribera! El dijous 19 de desembre, farem el taller de cuina “Ciao Ciao 2019!”, per acomiadar l'any entre fogons i amb la panxa plena. I per donar una brillant benvinguda al 2020, tindrem una Tarda Jove amb pintura fluorescent, cosmètica natural i cuina dolça el dijous 2 de gener, com sempre, a partir de les 17.30 h.

La darrera edició del cicle d’espectacles familiars ZOOM ens ensenyarà l’efecte de les paraules màgiques més antigues que es coneixen: HOCUS-POCUS. El dissabte 21 de desembre a les 18 h, teniu una cita amb la màgia i els essers més estranys al Ribera.

Com ja és tradició, l’Associació de veïns i veïnes del barri Sant Jordi-Ribera Baixa ha convidat a la Cartera Reial al Centre Cívic Sant Jordi- Ribera Baixa, que recollirà les peticions de les i els infants  el divendres 27 de desembre, a partir de les 18h, i a les 19h, ens conviden a la xocolatada! A més, abans de la Diada de Reis, els i les infants d’1 a 6 anys poden participar en una trobada ben especial per conèixer com arriben els Reis Mags a la nostra ciutat, jugar, escoltar contes i convertir-se així en Mini-Camarlenques i Mini-Camarlencs Reials! Aquesta activitat passarà al Ribera el dilluns 30 de desembre, quan també podreu formar part d’un taller on construirem instruments de percussió, per portar-los a la Cavalcada i donar la benvinguda els reis amb molt de ritme!

 + activitats i #nadalalprat al web elprat.cat/nadal

Compartir

Noticies relacionades

Unzip Arts Visuals continua les seves accions

divendres, 30 octubre, 2020 - 19:00

Unzip Arts Visuals continua les seves accions dins el marc de la normativa sanitària actual

Projectes que s’adapten a les noves restriccions

divendres, 30 octubre, 2020 - 16:00

Es suspenen les activitats presencials de la Palmira

Continuem amb propostes en línia i el centre continua obert amb atenció al...
centric_plaça_porxada

divendres, 30 octubre, 2020 - 15:15

El Cèntric s’adapta a les noves restriccions sanitàries

Limitació d’horaris i serveis i suspensió d’activitats presencials són les...