Esteu aquí

Escollits els afortunats que acompanyaran als Mags de l’Orient

21 nens i nenes de la ciutat seran els Patges Reials que participaran en la Cavalcada

sorteig patges reials

divendres, 13 desembre, 2019 - 10:00

La Cavalcada de Reis no només és la desfilada del dia 5 de gener. En els darrers anys es generen al Prat diferents activitats prèvies: els tallers de camarlencs i minicamarlencs, els carters reials, el Garatge Reial, etc. fins a la gran recepció de Ses Majestats i la desfilada que recorre tota la ciutat.

El sorteig de Patges Reials, celebrat al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa el passat dilluns, és la primera de les activitats de preparació de l’arribada dels Mags d’Orient. Allà vam conèixer el projecte de Cavalcada d’enguany, que sota la direcció de Lolo Herrero i Montse Enguita, està inspirada en l’Europa Victoriana. Amb moltes referències literàries i cinematogràfiques de l’època, veurem fanalers, escura-xemeneies, confetaires i homes anunci.

El sorteig es va celebrar amb una àmplia presència de nens i nenes candidates i les seves famílies. Diferents personatges van certificar i donar fe durant el sorteig: els Notaris i Secretaris Majors i el director de la Cavalcada van assegurar que el sorteig es desenvolupés sense problemes. A més, les Harshafetes, unes enviades molt especials, van donar la benvinguda a tots els assistents i van emocionar als presents.  

Enguany s’han presentat 124 candidature, i com a novetat, a més dels 21 patges escollits per a acompanyar als Mags de l’Orient, també es van nomenar Harshaphonetes, els infants que ajudaran al Garatge reial a preparar les carrosses i l’arribada de l’Harshafa.

Fes una ullada al reportatge fotogràfic de la trobada!

Sorteig Patges Reials

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 16 juliol, 2020 - 12:00

Es posa en marxa el concurs fotogràfic d'Instagram #Viulestiualprat

Es podrà participar des del passat 6 de juliol fins el 31 d'agost, i guanyar...
Lectures d'estiu

dijous, 16 juliol, 2020 - 09:00

La Biblioteca Antonio Martín torna progressivament a la normalitat

I us proposa gaudir d’un estiu ple de lectures

dimarts, 14 juliol, 2020 - 17:00

Preses, la proposta de creació local que torna a obrir les portes del Teatre L'Artesà

El Teatre a l’ombra tanca aquest juliol reprogramant un dels espectacles que...