Esteu aquí

La Llei de la dependència beneficia ja més de mil famílies al Prat

Encara hi ha prop de 2.300 sol·licituds pendents.

dijous, 6 maig, 2010 - 11:15

Al Prat, més de 1.000 famílies es beneficien ja de la Llei de dependència, per bé que hi ha prop de 2.300 sol·licituds pendents.

Fins al moment, l’ajut només es destina a persones amb els graus de dependència més elevats, és a dir, dels nivells 3 i 2. Les sol·licituds de grau 1 s’atendran a partir de l’any 2011.

Actualment quatre assistents socials de l’Ajuntament del Prat es dediquen exclusivament a gestionar les prestacions d'aquesta llei. Un cop p reben la sol·licitud, la Generalitat valora la situació de la persona dependent i emet la resolució corresponent perquè l'Ajuntament li presti els serveis més adients.

Tot i que quan va començar el desplegament de la llei el temps per resoldre els expedients sobrepassava els sis mesos, actualment aquest temps d’espera és cada vegada més curt.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...