Esteu aquí

La joventut del Prat fa propostes per incloure-les al Pla Jove

A través d'un formulari a Internet es poden fer aportacions sobre educació, ocupació, lleure, ciutadania...

dimarts, 22 gener, 2013 - 09:45

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament del Pat ha creat un formulari on els i les joves de la ciutat poden fer propostes sobre temes d'educació, ocupació, oci, ciutadania... i que s'incorporaran al Pla Jove 2013-2017 de la ciutat. 

El procés de redacció del Pla Jove 2013-2017 es troba en la fase de propostes, després d'uns mesos analitzant la realitat juvenil mitjançant diversos tallers participatius amb joves, professionals i polítics. Ara, però, es tracta de rebre l'opinió en forma de propostes del màxim de persones possible, i construir així un Pla Jove participatiu i acurat a les necessitats dels i les joves.

En el formulari, els i les joves de la ciutat poden proposar com millorar l'ocupabilitat juvenil, els cursos i tallers que els agradaria cursar, el tipus l'oci nocturn que desitgen, com implicar-se més en la vida social i associativa, etc. Es recolliran respostes fins al 4 de febrer, i aquestes s'inclouran en la fase de propostes del Pla Jove.

Tertúlia a El Prat Ràdio
Divendres 25 de gener, a les 12 h, es farà a El Prat Ràdio (91.6 FM) una tertúlia en directe sobre el Pla Jove, amb joves de la ciutat que faran les seves propostes.

Darrer taller presencial
Dimecres 30 de gener, de 18.30 a 20.30 h, a la Fundació Catalana de l'Esplai, es farà e darrer taller presencial per a joves.

 

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...