Esteu aquí

La Generalitat s'incorpora al Consorci del Parc Agrari

Se n’aproven els nous estatuts.

dijous, 18 octubre, 2007 - 13:08

Gairebé dos anys després de la signatura del protocol d'incorporació, finalment la Generalitat s'ha integrat aquesta setmana de manera efectiva en el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, a través del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural.

El Parc Agrari forma part de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, on el desenvolupament de l'activitat agrària, de la funció ambiental i de l'ús social es compatibilitzen amb la preservació dels recursos naturals, l'equilibri ecològic i el patrimoni cultural.

Nous estatuts
A més, el Parc Agrari ha aprovat uns nous estatuts per adaptar-se a la nova normativa urbanística vigent, així com per a incorporar les modificacions normatives aprovades durant aquest període en matèria de règim local i en base a l'experiència adquirida durant aquests vuit anys de treball en la gestió de l'espai agrari de la vall baixa i el delta del riu Llobregat.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 juliol, 2021 - 13:00

Campanya informativa de la Policia local sobre els consells de seguretat al domicili durant l’estiu

La coordinació dels cossos policials va contribuir a la reducció d’un 53%...
Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...
Avinguda de la Verge de Montserrat

divendres, 23 juliol, 2021 - 13:30

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la setmana que ve, en horari nocturn, es realitzaran desinfeccions...