Esteu aquí

La gastronomia local arrodoneix el Sant Pollin amb pintxos, tapes i un dinar popular

Sant pollin 2018

dimecres, 27 juny, 2018 - 15:45

La 3a edició de la ruta de pintxos, a més d’un Fira tapa i un dinar popular, posarà el toc gastronòmic a la festa més freak i familiar del Baix Llobregat. El Sant Pollín celebrarà, del 5 al 8 de juliol, el seu desè aniversari i ho farà omplint d’activitats els carrers i places del nucli antic del Prat i apropant la cuina i el producte local als participants.

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat – AGT–  i restauradors locals col·laboren en aquest esdeveniment organitzant dijous i divendres una ruta en què s’oferirà un pintxo amb productes de temporada del Parc Agrari i un quinto San Miguel per només 3€. Els establiments que s’hi ha adherit són l’Axarquia, el Bohemia Café, La Vila, La cova, La Granja, el Dolmar, El Cortijo & Posa’t Morat. També l’AGT i Rubricatus oferiran al Pati de l’Artesà la seva proposta gastronòmica. Aquest espai acollirà també un Fira Tapa amb el Pota Blava com a protagonista divendres de 19h a 1h. Dissabte, en canvi, qui vulgui omplir l’estómac haurà de dirigir-se cap al Parc de Fondo d’en Peixo, que serà l’escenari d’una festa que durarà tot el dia i que inclourà música, vermut i un dinar en què es podrà escollir paella, botifarra amb mongetes o hamburgueses.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 març, 2024 - 09:15

Les Festes de la Carxofa Prat es presenten envoltades de tractors per reivindicar el paper de la pagesia del Parc Agrari

La Granja de la Ricarda acull un acte que aglutina veus del camp i de la...
Calçots del Prat_ Cooperativa Agrícola

dilluns, 11 març, 2024 - 10:15

La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per identificar els calçots que produeix

Es tracta d’una estratègia per posicionar aquest producte de km 0 que destaca...

dijous, 7 març, 2024 - 11:00

13 restaurants del Prat participen en les Jornades Gastronòmiques que inauguren les Festes de la Carxofa

La xef Carme Ruscalleda apadrina el XV Març Gastronòmic