Esteu aquí

La Festa del Voluntariat serà al mes de maig

divendres, 11 març, 2022 - 13:45

La setmana passada va tenir lloc a les Cases d’en Puig, la primera reunió de la Taula de Voluntariat d’enguany. L’objectiu de la trobada va ser començar a treballar en una nova edició de la Festa del Voluntariat.

La Festa del Voluntariat és un acte que se celebra des de l'any 2015 i que pretén reconèixer la tasca i dedicació de les persones voluntàries de la nostra ciutat.

De manera conjunta i participada, les persones assistents van reflexionar i acordar quina hauria de ser la data més adient per realitzar de la Festa del voluntariat, i les activitats o accions que s'hi duran a terme.

En aquesta primera trobada, van ser moltes les aportacions que es van fer per part de les entitats convocades i departaments implicats. A més també va haver temps de compartir diverses experiències, que van ajudar a establir les principals línies d’actuació per començar a planificar la Festa del voluntariat d’aquest 2022.


Finalment, es va acordar que la Festa del Voluntariat d'aquest any 2022 es farà el mes de maig. La data exacta i les activitats que s’hi faran es coneixeran properament, després de les pròximes reunions de la Taula de Voluntariat.

Podeu consultar tots els projectes de voluntariat que hi ha a la ciutat al següent enllaç. Per a més informació us podeu adreçar els dilluns i els dijous de manera presencial al Punt de Voluntariat situat a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4), enviant un correu electrònic a voluntariat@elprat.cat, o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...