Esteu aquí

La Festa del Voluntariat es reinventa i es farà a la tardor

TEMES: Persones,Voluntariat
Tags: joves

dimarts, 1 juny, 2021 - 11:45

Enguany la tradicional Festa del Voluntariat que tenia lloc al mesos de maig o juny canvia de data i es durà a terme a la tardor. Fruit de la reflexió conjunta amb les entitats, i amb l’objectiu d’arribar a un públic més jove, es va acordar fer un canvi de data que permetés donar a conèixer els diferents projectes de voluntariat en un moment clau com és l’inici del curs, just desprès de les vacances d’estiu.

A més, a la primera trobada de treball entre el Punt del Voluntariat i els diferents agents vinculats amb joventut del Prat, es va presentar la proposta de la nova Festa del Voluntariat, on el jovent de la ciutat serà l’eix clau.

En aquesta primera trobada, van ser moltes les aportacions que es van fer per part dels diferents serveis i departaments implicats, a més de compartir diverses experiències, que van ajudar a establir les principals línies d’actuació per començar a treballar en un nou concepte de la Festa del voluntariat.

D’aquesta manera, es dona el tret de sortida a aquest nou projecte en el qual les persones joves seran les protagonistes i seran elles les que ens conduiran a una nova aventura on el joc és converteix en una eina imprescindible.

Per a més informació sobre la Festa o bé sobre els diferents projectes que hi ha de voluntariat al Prat us podeu apropar els dilluns i dijous de 16 a 19 h al Punt del Voluntariat (Cases d’en Puig, plaça de l’Agricultura 4); escriure a voluntariat@elprat.cat o trucar a 93 379 00 50 ext. 5600.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 16 setembre, 2021 - 12:00

L’Hospital de Bellvitge vacunarà sense cita prèvia els pacients i acompanyants que ho desitgin

L’hospital ha començat també a administrar la tercera dosi als pacients...

dimecres, 15 setembre, 2021 - 12:30

La 18a Trobada de Dones arrenca amb una xerrada sobre les desigualtats del repartiment del treball a la llar

Encara queden activitats durant aquesta setmana

dimarts, 14 setembre, 2021 - 14:45

L’Ajuntament del Prat s’incorpora al Projecte Transformador "Barris i Comunitats: motors de transformació social" que la Diputació de Barcelona posa en marxa

La voluntat del programa és oferir respostes transformadores que promoguin la...