Esteu aquí

La Festa del Voluntariat es reinventa i es farà a la tardor

TEMES: Persones,Voluntariat
Tags: joves

dimarts, 1 juny, 2021 - 11:45

Enguany la tradicional Festa del Voluntariat que tenia lloc al mesos de maig o juny canvia de data i es durà a terme a la tardor. Fruit de la reflexió conjunta amb les entitats, i amb l’objectiu d’arribar a un públic més jove, es va acordar fer un canvi de data que permetés donar a conèixer els diferents projectes de voluntariat en un moment clau com és l’inici del curs, just desprès de les vacances d’estiu.

A més, a la primera trobada de treball entre el Punt del Voluntariat i els diferents agents vinculats amb joventut del Prat, es va presentar la proposta de la nova Festa del Voluntariat, on el jovent de la ciutat serà l’eix clau.

En aquesta primera trobada, van ser moltes les aportacions que es van fer per part dels diferents serveis i departaments implicats, a més de compartir diverses experiències, que van ajudar a establir les principals línies d’actuació per començar a treballar en un nou concepte de la Festa del voluntariat.

D’aquesta manera, es dona el tret de sortida a aquest nou projecte en el qual les persones joves seran les protagonistes i seran elles les que ens conduiran a una nova aventura on el joc és converteix en una eina imprescindible.

Per a més informació sobre la Festa o bé sobre els diferents projectes que hi ha de voluntariat al Prat us podeu apropar els dilluns i dijous de 16 a 19 h al Punt del Voluntariat (Cases d’en Puig, plaça de l’Agricultura 4); escriure a voluntariat@elprat.cat o trucar a 93 379 00 50 ext. 5600.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 18 gener, 2022 - 11:30

Obertes les inscripcions del Taller Gran

En marxa a partir del 7 de febrer

dimarts, 18 gener, 2022 - 10:15

L’Ajuntament del Prat habilita punts d’impressió del certificat covid per lluitar contra la bretxa digital

L’Omisc, l’OIAS, els EBAS Marina i Ribera Baixa, els Centres Esportius...

divendres, 14 gener, 2022 - 11:00

"In-Sanctus?" visibilitza, a través de la fotografia, les violències que pateixen les dones

L'exposició amb les imatges del projecte guanyador de la beca de fotografia i...