Esteu aquí

La darrera edició de La Cosme, ja al carrer

divendres, 1 juliol, 2022 - 13:30

El segon número de “La Cosme” ja es troba al carrer. La Cosme és una revista enfocada al barri de Sant Cosme i a les seves pàgines podreu trobar informació rellevant sobre les activitats i projectes que es duen a terme allà .

La Cosme és una publicació gratuïta que es reparteix a totes les bústies del barri i que també es pot consultar en línia al següent enllaç.

A continuació, podreu conèixer els temes més important de la seva darrera edició.

Som comunitat!

“La Cosme” fa un recorregut al llarg dels últims mesos a través de les activitats comunitàries que s’han realitzat al barri, amb un alt grau de participació per part de tots els col·lectius i amb una alta varietat d’oferta d’activitats.

Joves reporters, l’entrevista.

La entrevista d'aquest número s’ha realitzat a la Fefa, una jove del barri que practica l’esport de kickboxing i  que té altes possibilitats de competir. Aquesta entrevista s’ha realitzat per part d’un grup de joves, els “Joves Reporters”, projecte que pretén realitzar entrevistes a persones del barri que consideren referents positius, per conèixer-les millor i divulgar les accions que realitzen.

Entitats, serveis i imatges

També hi podem trobar diferents apartats dedicats a les activitats que es realitzen des d’entitats del barri, un recull d’imatges trimestrals i, en aquest cas, la secció d’educació, que compta amb la participació de l’escola Jaume Balmes i el Centre de Formació d’Adults Terra Baixa.

“La Cosme” ja està arribant a les cases de la ciutadania de Sant Cosme. També es pot llegir en format digital al següent enllaç.

Per a més informació us podeu adreçar la Oficina municipal d’Informació de Sant Cosme (OMISC) al telèfon 93 379 00 50 ext. 5900 o al correu omisc@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

Tallers catala joves migrants

dimecres, 3 agost, 2022 - 10:00

Finalitzen els tallers de reforç de català per a jovent nouvingut

Aquests cursos volen facilitar l’adaptació de l'alumnat de procedència...

dimecres, 27 juliol, 2022 - 13:30

L’oci i la cultura, bandera de l’estiu al barri de Sant Cosme

Totes les activitats comunitàries s’han dut a terme a les places, equipaments...

dimecres, 20 juliol, 2022 - 18:30

L’entitat Orgull Pota Blava tanca el seu cicle d’activitats per l’alliberament LGTBIQ+ amb el Pícnic de colors

El centre cívic Sant Jordi - Ribera Baixa ha acollit 7 activitats en el marc...