Esteu aquí

La comunitat educativa del Prat participa en una jornada sobre acolliment i interculturalitat

divendres, 13 maig, 2022 - 12:00

Emmarcada en el marc del Pla educatiu d’entorn, el passat dimarts 10 de maig, es va celebrar la Jornada tècnica “Acolliment i interculturalitat”. Una trobada que tenia per objectiu compartir informació i propostes sobre l’acollida d’alumnat migrat i la gestió de la interculturalitat. La sessió va aplegar professorat dels centres educatius de la ciutat, equip tècnic municipal i personal dels serveis educatius.

A la jornada els tècnics municipals de Nova ciutadania i d’Educació van presentar els diferents serveis d’acollida i atenció a les persones migrades i refugiades a la ciutat. A la segona part, es van recollir i compartir els plans d’acollida dels centres educatius per a infants i joves nouvinguts.

La jornada va comptar, també, amb el testimoni de dues joves professionals d’origen migrat, la Samia i la Fàtima, que van estudiar als centres públics del Prat i que van compartir les seves reflexiones sobre el seu pas pel sistema educatiu i les claus que van fer possible poder arribar i graduar-se a la universitat.

Les persones assistents van coincidir en la necessitat de fer noves trobades en el futur amb l’objectiu d’augmentar coneixement dels recursos de la ciutat per part dels centres i compartir visions per continuar promovent l’èxit educatiu del conjunt dels infants i joves pratencs.

Si voleu més informació, podeu escriure al correu novaciutadania@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 27 setembre, 2022 - 13:00

Aquest dijous, nova edició de la lliçó inaugural pel curs escolar 2022-2023

La Begoña Román serà l'encarregada de la ponència

dijous, 22 setembre, 2022 - 13:30

La Festa Major comptarà de nou amb un Punt lila

El Punt Lila compartirà carpa amb Infoconsums, un espai dedicat a informar...

dimecres, 21 setembre, 2022 - 13:00

La tornada de la tradicional paella de la gent gran aplega a més d’un miler de persones

El passat 20 de setembre, el Parc Nou va acollir la tornada de la paella de la gent gran. Després ...