Esteu aquí

La comunitat educativa del Prat participa en una jornada sobre acolliment i interculturalitat

divendres, 13 maig, 2022 - 12:00

Emmarcada en el marc del Pla educatiu d’entorn, el passat dimarts 10 de maig, es va celebrar la Jornada tècnica “Acolliment i interculturalitat”. Una trobada que tenia per objectiu compartir informació i propostes sobre l’acollida d’alumnat migrat i la gestió de la interculturalitat. La sessió va aplegar professorat dels centres educatius de la ciutat, equip tècnic municipal i personal dels serveis educatius.

A la jornada els tècnics municipals de Nova ciutadania i d’Educació van presentar els diferents serveis d’acollida i atenció a les persones migrades i refugiades a la ciutat. A la segona part, es van recollir i compartir els plans d’acollida dels centres educatius per a infants i joves nouvinguts.

La jornada va comptar, també, amb el testimoni de dues joves professionals d’origen migrat, la Samia i la Fàtima, que van estudiar als centres públics del Prat i que van compartir les seves reflexiones sobre el seu pas pel sistema educatiu i les claus que van fer possible poder arribar i graduar-se a la universitat.

Les persones assistents van coincidir en la necessitat de fer noves trobades en el futur amb l’objectiu d’augmentar coneixement dels recursos de la ciutat per part dels centres i compartir visions per continuar promovent l’èxit educatiu del conjunt dels infants i joves pratencs.

Si voleu més informació, podeu escriure al correu novaciutadania@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 20 maig, 2022 - 08:15

Set futures professionals de la infermeria completaran la seva formació als Serveis Municipals de Salut Pública i Consum

El centre educatiu de procedència és la Unitat docent multiprofessional d...

dimecres, 18 maig, 2022 - 15:00

Trobada per valorar la primera temporada de Girem el món

L’any passat es va estrenar a El Prat Ràdio un nou programa anomenat “Girem el món”.  Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitat...