Esteu aquí

La ciutadania pratenca participa activament del projecte Comunitats Amables

La convivència i l’amabilitat a la ciutat en van ser els temes centrals

dimarts, 21 novembre, 2023 - 13:45

El passat dissabte 18 de novembre, va tenir lloc al Prat la primera activitat a l’espai públic del projecte Comunitats Amables.

L’activitat va començar amb una passejada amb gossos, “GUAU, quina passejada!” formada per un grup de persones i gossos vinculats a l’entitat Learning Dogs que va fer una mostra d’educació canina per diferents carrers i places de la ciutat, acompanyats pels agents per a la convivència de la ciutat.

L’objectiu de la passejada era fer visible que una bona convivència entre persones tinents d’animals i persones no tinents i els diferents usos de l’espai públic, és possible.

Apropa’t i Opina

El destí final de la passejada era la plaça de Catalunya, on es va preparar l’Apropa’t i Opina. Un espai dinamitzat d’escolta a partir del sofà per a la convivència.

Al sofà, símbol de comoditat, amabilitat i respecte, hi havia diferents activitats on la ciutadania, persones adultes i infants, van poder transmetre, debatre i expressar de manera dialogada les seves reflexions i opinions sobre la convivència i l’amabilitat a les comunitats i a la ciutat.

Benestar, qualitat de vida, diversitat, igualtat, respecte, compartir i gaudir són algunes de les paraules clau que van sorgir d’aquest espai i que les persones assistents van creure necessàries per continuar millorant la convivència a la ciutat.

Podeu veure fotos de l’activitat al següent enllaç.

Per més informació podeu contactar amb el Servei de Bon Veïnatge i Convivència a bonveinatge@elprat.cat i visitar el web de Comunitats Amables.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 8 juliol, 2024 - 14:00

La desfilada per commemorar el dia de l’Alliberament LGTBI omple de colors els carrers del Prat

La comunitat educativa i el teixit associatiu de la ciutat, claus de l’èxit...

dijous, 4 juliol, 2024 - 13:00

El conflicte entre Israel i el poble palestí tanca la temporada del podcast “Girem el món”

El programa és una col·laboració del Prat Ràdio i l’Ajuntament, amb el suport...

dijous, 27 juny, 2024 - 14:45

El barri de Sant Cosme, a punt per a les activitats d’estiu

El barri de Sant Cosme es prepara per donar el tret de sortida a les activitats d’estiu. Seran esdeveniments culturals coorganitzats en el marc del Pla ...