Esteu aquí

La ciutadania pratenca dóna 20.000 kg d'aliments per al Punt Solidari

Durant la recollida que es va fer els dies 10 i 11 de juny

dimecres, 22 juny, 2016 - 10:15

Els passats divendres 10 i dissabte 11 de juny es va fer una nova edició de la Recollida d'Aliments per al Punt Solidari del Prat, organitzada per la Creu Roja i l'Ajuntament del Prat.

Un total de 26 supermercats i més de 261 persones voluntàries, a més de 15 persones al Punt Solidari, van participar en l'organització de la recollida, que va arribar als 20.000 kg d'aliments. Aquestes 20 tones aniran íntegrament a satisfer les necessitats de gent del Prat.

Des de dies abans de la recollida, el Punt del Voluntariat de Cases d'en Puig va atendre moltes persones que van voler col·laborar gestionant la recollida als diferents supermercats. A més a més, diverses entitats de la ciutat també hi van colelaborar fent de voluntàries o animant la recollida, com va se el cas dels diables del Prat amb una batukada.

Entitats participants
A la recollida hi van participar les següents entitats pratenques: Agrupació Fotogràfica Prat, Amics del Modelisme Ferroviari, Amics Pota Blava, Amics de Sant Cosme, Associació Cultural Tot pel Ball, Associació d'Aturats i Aturades, Associació de Dones Progressistes Frida Kahlo, Associació de Temps de Lleure Rubricatus, Asociació de Terapeutas Solidarios Manos Abiertas, Associació Motociclista Custom Reyes de la Ruta Moto Group, AV de Llevant, AV Jardins de la Pau, AV Sant Cosme i Sant Damià, Casa de Andalucía, Casa de Aragón, CE Ruta de la Plata, Club Petanca Prat, Creu Roja, Diables del Prat, Fundació APIP ACAM, Grup Infantil Sant Cosme (GISC), Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, Penya Blanc – Blava del Prat de Llobregat, SCR La Coral de les Flors, CPS Francesc Palau, GATS, ICV, PSC i SAÓ Prat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...
Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...