Esteu aquí

La Casa de l’Energia i l’Àrea de Desenvolupament Econòmic duen a terme una formació sobre rehabilitació energètica

El monogràfic ha estat adreçat a les i els professionals d’aquest àmbit amb l’objectiu d’incentivar aquests tipus de reforma així com oferir informació sobre els millors materials i tècniques que existeixen en l’actualitat.

Rehabilitació energètica

divendres, 12 març, 2021 - 13:00

La rehabilitació energètica de les llars i edificis plurifamiliars és fonamental per estalviar diners en la factura energètica i reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle. Amb aquest propòsit, La Casa de l’Energia i l’Àrea de Desenvolupament Econòmic han desenvolupat una formació dirigida al i les especialistes del sector amb un triple objectiu: informar sobre les possibilitats de negoci d’aquests tipus de reforma, donar a conèixer les millors tècniques i materials que ofereix actualment el mercat i posar en valor el valor ambiental d’aquests tipus d’arranjament.

L’Ajuntament treballa actualment per fer extensiva aquesta formació a comerços i empreses de la ciutat, des dels més petits i fins a multinacionals. El servei d’assessorament en rehabilitació energètica per a llars i edificis de comunitats veïnals també està disponible a través de la Casa de l’Energia.

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 7 maig, 2021 - 11:15

Diumenge al matí, restriccions de trànsit i desviament d'autobusos per la Cursa Delta

Travessarà la ciutat per Verge de Montserrat, de 9 a 12 h
Platja del Prat

dijous, 6 maig, 2021 - 14:15

Els gossos podran gaudir de la platja durant la temporada de bany

Podran estar entre les 20h del vespre i les 8h del matí a la platja de Can...