Esteu aquí

La Casa de la Vila es torna de color rosa contra el càncer de mama

Dimarts es torna a il·luminar l'Ajuntament amb motiu del Dia Mundial.

dimarts, 19 octubre, 2010 - 12:45

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mamaria (15 d'octubre) i del Dia Mundial contra el Càncer de Mama (19 d'octubre), el dissabte dia 16 d'octubre es va celebrar una festa a la plaça de la Vila amb una actuació musical a càrrec del Trio Unió Filharmònica del Prat i una xocolatada oferta per la Casa de Andalucía.

L'acte fa ser orgatnizat per la Junta Local de l'Associació Espanyola contra el Càncer del Prat de Llobregat (AECC) i la Regidoria de Salut Pública i Consum de l'Ajuntament, amb l'objectiu de sensibilitzar laciutadania sobre aquesta malaltia i donar a conèixer els recursos existents.

Del balcó principal de la Casa de la Vila hi penjava un llaç rosa, i es va il·luminar per primera vegada d'aquest color  la façana de l'Ajuntament.

Més actes dimarts i dimecres
Avui dimarts, Dia Mundial contra el Càncer de Mama, a partir de les 19 h es tornarà a il·luminar la façana de la Casa de la Vila com a símbol de suport a l'Acció mundial d'homenatge a les dones afectades de càncer de mama.

Dimecres 20 d'octubre es durà a terme una taula rodona sobre la salut mamària al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa a les 18 h, amb la participació de la doctora Carmen Vidal de l' Institut Català d'Oncologia, el doctor  José M. Llano, del servei de radiologia del CAP Disset de setembre, i M. Rosa Blanco, presidenta de la Junta Local de l'AECC.
 

Compartir

Noticies relacionades

Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...
L'Alberg Centre Esplai del Prat

divendres, 27 març, 2020 - 12:00

Activat un allotjament d'urgència per a persones sense llar al Prat durant la crisi pel coronavirus

L’Ajuntament del Prat ha articulat una solució d’urgència per garantir l...