Esteu aquí

La Casa de la Vila es torna de color rosa contra el càncer de mama

Dimarts es torna a il·luminar l'Ajuntament amb motiu del Dia Mundial.

dimarts, 19 octubre, 2010 - 12:45

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mamaria (15 d'octubre) i del Dia Mundial contra el Càncer de Mama (19 d'octubre), el dissabte dia 16 d'octubre es va celebrar una festa a la plaça de la Vila amb una actuació musical a càrrec del Trio Unió Filharmònica del Prat i una xocolatada oferta per la Casa de Andalucía.

L'acte fa ser orgatnizat per la Junta Local de l'Associació Espanyola contra el Càncer del Prat de Llobregat (AECC) i la Regidoria de Salut Pública i Consum de l'Ajuntament, amb l'objectiu de sensibilitzar laciutadania sobre aquesta malaltia i donar a conèixer els recursos existents.

Del balcó principal de la Casa de la Vila hi penjava un llaç rosa, i es va il·luminar per primera vegada d'aquest color  la façana de l'Ajuntament.

Més actes dimarts i dimecres
Avui dimarts, Dia Mundial contra el Càncer de Mama, a partir de les 19 h es tornarà a il·luminar la façana de la Casa de la Vila com a símbol de suport a l'Acció mundial d'homenatge a les dones afectades de càncer de mama.

Dimecres 20 d'octubre es durà a terme una taula rodona sobre la salut mamària al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa a les 18 h, amb la participació de la doctora Carmen Vidal de l' Institut Català d'Oncologia, el doctor  José M. Llano, del servei de radiologia del CAP Disset de setembre, i M. Rosa Blanco, presidenta de la Junta Local de l'AECC.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 22 gener, 2020 - 14:45

Enquesta telefònica sobre les condicions de vida al Prat

Encarregades per l'Observatori Social de l'Ajuntament

dimarts, 21 gener, 2020 - 13:00

En marxa els cursos d’hivern per a entitats

Formacions sobre el certificat digital, com obtenir subvencions municipals o ...

dimarts, 21 gener, 2020 - 12:45

Èxit de participació de la celebració de l’any nou xinès

És la primera vegada que es fa al Prat