Esteu aquí

“la Caixa” destina 18.600 € a un projecte de reinserció social al Prat

El promou l'entitat local Centre de Promoció Social Francesc Palau

dimecres, 18 juliol, 2012 - 09:30

L’Obra Social “la Caixa” ha concedit un ajut de 18.600 euros a un projecte impulsat pel Centre de Promoció Social Francesc Palau de la nostra ciutat, diigit a proporcionar orientació i instruments de reinserció a persones en risc d’exclusió social perquè viuen en situació de pobresa o vulnerabilitat.

El projecte seleccionat al Prat, “Obrint camins cap a la inclusió social”, consta de diverses activitatsque persegueixen un mateix objectiu: incidir sobre les situacions de pobresa i exclusió social d’una forma transversal, directa i professional.

Partint de l’acollida de l’usuari en un despatx d’orientació, es valoren les necessitats que presenta cada persona i s’analitza conjuntament de quina manera es poden cobrir, bé mitjançant els itineraris que ofereix el centre o coordinant-se amb el servei o recurs que es consideri més adient.

El Centre de Promoció Social Francesc Palau fa 27 anys que treballa en la lluita contra la pobresa i l’exclusió social al Prat.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...