Esteu aquí

El servei de préstec de la Biblioteca Antonio Martín es reprendrà el 2 de juny

Només funcionarà amb cita prèvia, els dilluns, dimecres i divendres de 16 a 20.30 h i els dimarts i dijous de 9 a 13.30 h

dijous, 28 maig, 2020 - 08:45

El dimarts 2 de juny es reprendrà el servei de préstec de llibres, revistes, DVD i cd a la Biblioteca Antonio Martín. El servei només funcionarà amb cita prèvia, seguint les normes i mesures de seguretat establertes dins del procés de desescalada per la COVID-19.  La reserva de materials es pot fer a través de: 

Els llibres, revistes, DVD o CD’s disponibles es poden consultar al catàleg virtual de la Biblioteca.  

Horari i accés a la Biblioteca

L’horari del préstec serà els dilluns, dimecres i divendres de 16 a 20.30 h i els dimarts i dijous de 9 a 13.30 h. L’accés a la Biblioteca només es farà per l’entrada del Cèntric Espai Cultural, situada al c. de Jaume Casanovas. El personal de la Biblioteca serà l’encarregat de rebre als usuaris i facilitar els materials reservats. L’accés a la resta del centre cultural romandrà tancat.

En el moment de recollir els llibres o materials reservats caldrà presentar el carnet de la Biblioteca, utilitzar mascareta, respectar la distància de seguretat i seguir en tot moment les indicacions del personal.

Retorn de materials

Malgrat que tots els préstecs estan renovats automàticament fins al 31 de juliol, ja es poden anar retornant els llibres i altres documents a través de la bústia de retorn exterior, situada a la pl. Mestre Estalella. Tots els documents retornats guardaran una quarentena de catorze dies, per tal que el següent usuari els pugui fer servir de manera segura.

No es podrà accedir a la col·lecció general de documents ni utilitzar la biblioteca per a consulta ni per a estudi. No s’acceptaran donatius de llibres. Tampoc no es podran utilitzar els ordinadors públics ni s’oferirà el préstec interbibliotecari. 

El servei de préstec EBiblio continuarà actiu, oferint llibres, revistes i pel·lícules en format electrònic. També trobareu recomanacions de lectura al facebook de la Biblioteca.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 desembre, 2021 - 16:00

Converses literàries engega el curs amb contes dins i fora de les aules

Es reprenen les activitats familiars En el marc del projecte Converses literàries del programa Interseccions, di...

dijous, 2 desembre, 2021 - 15:30

La cafeteria del Ribera s'inaugura al desembre a càrrec de la Fundació Rubricatus

Convidem al veïnat a fer propostes per trobar el millor nom pel projecte

dilluns, 29 novembre, 2021 - 10:00

Els English workshops, un canvi de mirada cap a l’anglès

Ja estan obertes les inscripcions del 2n trimestre