Esteu aquí

La Biblioteca Antonio Martín envia per segon any consecutiu material a les escoles participants del projecte “La Ciència del Vol”

La Biblioteca Voladora. Una nova edició col·laborant amb els centres.

dijous, 17 febrer, 2022 - 10:00

De nou, aquest curs escolar i, en concret pel segon i tercer trimestre d’enguany, la Biblioteca ofereix nous lots de llibres per recolzar el treball a l’aula dels centres educatius implicats en el projecte en xarxa La Ciència del Vol del programa IntersECCions.

Malgrat les dificultats derivades de la crisi sanitària, tant la implicació com la il·lusió i el treball en conjunt han fet possible que el projecte tirés endavant. Es mantenen les quatre escoles del curs passat: L’Escola del Parc, l’Escola Charles Darwin, l’Escola Bernat Metge i l’Escola Galileo Galilei.

Tenint en compte les necessitats de cada centre, els lots contenen materials específics amb un llistat i guia, un full d’avaluació i suggeriment de compra a emplenar pels docents.

A cada escola, el seu lot específic.

La selecció dels materials se centra en els temes que, a grans trets, es preveu tractaran a classe. Així per exemple, l’Escola del Parc, 5è de Cicle Superior, rep un lot sobre el mètode científic, els experiments i la fabricació d’avions de paper dins d’un marc intercultural.

L’Escola Charles Darwin, 6è de Cicle Superior, posa el focus en energies renovables, la sostenibilitat i el disseny de maquetes. L’Escola Bernat Metge, 4t de Cicle Mitjà, treballen els drons i els transport de mercaderies. L’Escola Galileo Galilei, 1r de Cicle Inicial, continuen aprofundint en els avions i la papiroflèxia.

La Biblioteca i el fons especial d’Aeronàutica

La Biblioteca convida tothom interessat en el món de l’aeronàutica a consultar el seu Fons d’Aeronàutica. Aquest fons ofereix estudis a l’abast de tothom en diferents idiomes sobre aviació, aeroports, circulació aèria, autogirs, drons...  

Serveis actius de la Biblioteca   

El servei de préstec EBiblio continua actiu, oferint llibres, revistes i pel·lícules en format electrònic, així com la consulta del fons bibliogràfic al catàleg Aladí.

Es mantenen oberts els canals de comunicació a través del correu b.prat.am@diba.cat, al telèfon 933 705 152 i de les xarxes socials, Facebook i Instagram i al web de la Biblioteca on es publiquen les últimes notificacions de qualsevol índole de caràcter informatiu.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 4 octubre, 2022 - 17:00

Vols formar part del projecte “Eres Basura”?

El dissabte 8 d’octubre tindrà lloc la primera acció del projecte, que...

dimarts, 4 octubre, 2022 - 11:15

La lliçó inaugural dona la benvinguda al curs 2022-2023

El passat dijous 29 de setembre, l’auditori del Cèntric Espai Cultural va acollir la lliçó inaugural del curs 2022–2023. Un acte que té per objectiu ...

divendres, 30 setembre, 2022 - 11:00

"Cossos en escolta” ens convida a explorar diferents maneres de fer art, des de la col·lectivitat

Col·lectius, entitats i dones de la ciutat participen en el projecte de la...