Esteu aquí

La Biblioteca Antonio Martín celebra els 50 anys

Activitats de commemoració del 20 de desembre al 18 de gener

Celebrem els 50 anys de Biblioteca

dijous, 5 desembre, 2019 - 11:45

L'any 1969 es va inaugurar la Biblioteca Popular, situada a la Torre Muntadas. En aquests anys, s'ha traslladat a diferents edificis: Centre Cultural Torre Balcells, Centre Municipal de la plaça de Blanes, Centre Cultural El Remolar i Cèntric Espai Cultural, la seu actual. El 1991 va canviar de nom a Biblioteca Antonio Martín (el nom del primer alcalde democràtic del Prat, després de la dictadura).

Aquests 50 anys de camí han estat possibles gràcies al compromís de l'Ajuntament del Prat que, mitjançant un conveni de col·laboració amb la Diputació de Barcelona, l'han fet possible, sempre amb la idea de transformar i modernitzar aquest servei públic. Cal destacar l'empenta, la cooperació, el compromís i la confiança de molta gent: usuaris i usuàries, institucions, persones col·laboradores, escriptors i lectores, comunitat educativa... als qui els hi volem agrair poder comptar amb ells.

Celebracions

Del 20 de desembre al 18 de gener tota la biblioteca estarà impregnada d'activitats per a commemorar el 50è aniversari. Hi haurà una exposició fotogràfica on segur que es podrà reconèixer a més d'una persona. Una línia en el temps on s'exposarà el llibre més llegit de cada any, des que la biblioteca va obrir les seves portes. Demanem la col·laboració de tothom escrivint el record més especial relacionat amb la biblioteca, recomanant el llibre preferit i aportant fotografies de la biblioteca. 

A més a més, s'han organitzat diversos conta contes per a explicar la història de la biblioteca als més petits, una jornada lúdica familiar on s’experimentarà amb la lectura des de la vessant més divertida: el joc i un taller dins del Pratijoc. Són accions on la ciutadania és la protagonista. 

Tot l’equip de la biblioteca vol celebrar la seva llarga trajectòria a la ciutat  i us convida a participar en les diferents propostes!

 

 

Compartir

Noticies relacionades

treball en línia

divendres, 3 abril, 2020 - 11:30

Els centres culturals del Prat, confinats però no aïllats

Continuen actius a les xarxes i ofereixen diferents vies de contacte amb la...

dijous, 2 abril, 2020 - 10:00

Temps per compartir

Què llegiu a casa?

dimecres, 1 abril, 2020 - 11:45

"El Prat a Casa", nova convocatòria fotogràfica del Centre Cívic Jardins de la Pau

Penja les teves imatges amb els hashtags #AlPratEnsCuidem i #JardinsdeFoto, i...