Esteu aquí

La 5a Festa del Voluntariat se celebrarà el 15 de maig

La plaça de l’Agricultura és l’espai escollit per la Taula del Voluntariat

dijous, 5 març, 2020 - 10:45

La Taula d’Entitats de Voluntariat es va reunir el passat  dilluns 2 de març amb l’objectiu de treballar conjuntament en la proposta de la 5a Festa del Voluntariat. Com cada any, amb aquest acte es vol reconèixer la tasca que moltes persones voluntàries realitzen diàriament en les diverses entitats del Prat de Llobregat. 

Valors com la solidaritat, l’estima, el vincle o inclús la il·lusió són els grans propulsors de la festa d’ enguany, que tindrà lloc el proper divendres 15 de maig a la plaça de l’Agricultura.

Aquell dia, totes les persones voluntàries podran gaudir d’un espai de trobada on compartir les seves experiències, a més de participar en les diverses activitats culturals que s’organitzaran.

Serà un acte de reconeixement, que no només està dirigit a les persones voluntàries, sinó que també convida a les entitats que dia a dia es converteixen en agents protagonistes d’accions comunitàries que promouen valors com el respecte, la convivència i l’ajuda mútua contribuint, d’aquesta manera, a la transformació cap una societat molt més justa.

La reunió també va afavorir que els diferents membres de la Taula posessin en comú algunes de les inquietuds amb les quals actualment s’estan trobant, a més de compartir temes del seu propi interès. 

Si voleu conèixer els diferents projectes de voluntariat que s’estan portant a terme des del Prat, podeu consultar el web. Per a més informació us podeu adreçar els dilluns i els dijous de manera presencial al Punt de Voluntariat, situat a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4), enviant un correu electrònic a voluntariat@elprat.cat, o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 21 abril, 2021 - 13:45

El proper 29 d’abril, activitat antirumors oberta a tota la comunitat educativa

L’AMPA de l’Escola del Parc ha programat pel proper 29 d’abril a les 17 h, una xerrada anomenada “L’abord...

dimecres, 21 abril, 2021 - 11:00

Comencen les 'Passejades de proximitat' vinculades a la línia de cuina km.0 i sostenible

El Ribera impulsa rutes per l'entorn agrícola de la ciutat, dirigides a...

dimarts, 20 abril, 2021 - 15:00

El Servei de Bon Veïnatge tractarà a El Prat Ràdio com gestionar els deutes a les comunitats veïnals

Què podem fer si a la nostra comunitat hi ha deutes? Per on comencem?