Esteu aquí

La 25a edició de la Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional aplega més de 250 estudiants

El programa contempla presentacions d’estudis, l’Espai Fira i el Punt d’Orientació Personalitzada

dimecres, 29 març, 2023 - 14:30

Més de 250 estudiants han assistit aquest matí a la 25a edició de la Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional (JOAP) del Prat de Llobregat que s’ha celebrat al Cèntric Espai Cultural. L’esdeveniment s’adreça principalment a l’alumnat de 2n de batxillerat del municipi que es troba en un moment de transició i ha de decidir quins estudis superiors cursar i pretén complementar la tasca orientadora que es realitza en els centres educatius.

Els estudiants han pogut gaudir de 40 presentacions de vuit àmbits acadèmics diferents: educació, comunicació i màrqueting; ciències; arts, cinema i música; ciències de la salut; administració, economia, relacions internacionals i ciències jurídiques; informàtica, enginyeria i arquitectura; humanitats; i ciències de la salut. La programació de l’oferta acadèmica de la jornada s’elabora a partir de les preferències dels estudiants, que fan la seva tria en un formulari que omplen durant el curs.

La JOAP ha inclòs també l’Espai Fira, en el qual es podia demanar informació específica als estands dels centres participants, i el Punt d’Orientació Personalitzada gestionat pel Lloro, que ha ofert un assessorament individualitzat per tal de resoldre dubtes i orientar respecte a l’elecció d’estudis.

La jornada està organitzada pels departaments d’Educació i de Joventut de l’Ajuntament del Prat de Llobregat en col·laboració amb els instituts de batxillerat i formació professional del municipi, l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) i el Centre de Formació d’Adults Terra Baixa.

Mira la notícia de Prat TV sobre l'esdeveniment i l'àlbum de fotos.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 setembre, 2023 - 13:30

Primer plenari de les AFA i les AMPA del curs

La trobada va celebrar-se a l’Escola Charles Darwin

dijous, 21 setembre, 2023 - 09:00

16a edició del QuintoTapa al Prat, la ruta més gastronòmica del Baix Llobregat amb el Pollastre Pota Blava com a protagonista

El nou curs gastronòmic al Prat de Llobregat arrenca amb el QuintoTapa Pota...

dijous, 21 setembre, 2023 - 08:45

Tot a punt per a la lliçó inaugural del curs escolar 2023-2024

L’acte se celebrarà el dimecres 27 de setembre al Cèntric