Esteu aquí

La 19a Mostra d’entitats molt ben valorada per les entitats de la ciutat

dimecres, 26 gener, 2022 - 14:30

El passat dimarts 25 de gener es va dur a terme al Centre Cívic Palmira Domènech el 4t i últim plenari de la 19a Mostra d’Entitats. Una trobada que va servir a les entitats participants per fer una avaluació general conjunta de la 19a Mostra i recollir propostes per a la propera edició.

Les entitats van valorar amb molt bona nota tot el procés de creació de la 19a Mostra. Des del procés participatiu per dur-la a terme (distribució stands, distribució activitats, distribució espais) a l’acompanyament durant la realització de Mostra així com també l’acte de valoració final.

Les entitats van valorar positivament la Mostra per les entitats del Prat, ja que esdevé un espai on relacionar-se entre elles i donar-se a conèixer a la població del territori.

Podeu consultar totes les valoracions de les entitats al següent enllaç.

Reptes per a la 20a Mostra d’Entitats

El plenari va finalitzar amb una dinàmica per valorar si les entitats havien aconseguits alguns dels objectius que es van marcar per la Mostra i una recollida de propostes i suggeriments per part de les entitats per millorar la propera edició de la Mostra.

Els grans reptes i millores per a la 20a edició es troben vinculats a la millora de la visibilitat d’algunes activitats i en potenciar l’espai exterior per la realització d’activitats.   

Imatges i reportatges

A continuació, podeu veure totes les imatges de la 19a Mostra d’Entitats:

I també els vídeos del Prat.TV

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 24 novembre, 2022 - 14:30

Demà comença el gran recapte d’aliments

Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc del...

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...
Persones usuàries participen en la cogestió de La Botiga

dijous, 24 novembre, 2022 - 09:30

La Botiga del Prat, programa d’innovació social de suport alimentari, arriba a 3.500 persones durant el seu primer any de funcionament

A partir d’un servei de garantia alimentària, a La Botiga, es treballa l...